ARDA TURAN VS BERKAY ŞAHİN

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Günlerdir e-posta kutuma şarkıcı Berkay Şahin'in avukatının yapacağı açıklama davetiyesi geliyor.

Neden her gün yeni bir açıklama yapmak istiyorlar? Yaşadıkları iyi veya kötü olayları neden bu kadar uzatıyorlar? İnanın anlam veremiyorum. Evet en başta yaşanan çirkin bir olay var. Bu olaya Arda Turan’ın ismi karışmasa bu kadar uzar mıydı inanın bilmiyorum.

‘Kadına Taciz’ diye ortalığın karışması yerine, ne zaman ki gece kulübüne gittiğinizde erkekler gördüğü güzel kadınlara asılmaz, ne zaman ki kadınlar gördükleri yakışıklı adamlara yanaşmaz işte o zaman bu konuya çok ağır yorumlar yapılır. Ama zaten bu her gece kulübünde yaşanan bir olay iken niye burada yaşanan olay bu kadar uzatılıyor?

Şimdi benim anladığım üzere; Arda, Berkay’ın eşine sarkıntılık yapıyor, kavga ediyorlar Berkay’ın burnu kırılıyor ve hastanelik oluyor, ertesi gün Berkay’ın eşi Arda’nın hamile olan eşini arayıp Arda bana asıldı diyor. Arda silah alıp hastaneye gidiyor vur beni diyor. Allah aşkına dizi sahnesi mi çekiyorsunuz, bunlar nasıl hayatlar böyle!

Bu kadar gösteriş ve kendini kaybetmişliğin sebebi para mı yoksa sonradan görme olmak mı? Bir tarafta her seferinde yaptığı saygısız davranışları ile adından söz ettiren Arda Turan, diğer tarafta Caner Erkin’in eski eşi ile AVM bebek odalarında fotoğrafları yayılan şarkıcı Berkay Şahin. Olaya neresinden baksan bir yerde patlak veriyor. Birde Özlem Ada Şahin’in Aslıhan Doğan’ı arayıp olayı anlatması bana tamamen kötü niyetli bir gösteriden başka bir şeyi anımsatmıyor. Her gün sokakta binlerce olay oluyor, insanlar hayat mücadelesi veriyor, enflasyon, vergiler, zamlar almış başını gidiyor bizim gündemimizde yer kaplayan habere bakın.

Kimse kusura bakmasın lütfen, ben bu olayın tamamen reklam amaçlı bu kadar uzadığını düşünüyorum. Ne tesadüf ki Özlem hanımın on gün sonra kitabı çıkacakmış, ikinci bir kitapta bu yaşadığı olayı yazar, okuyup iyice öğreniriz ne olduğunu.

Umarım bir gün, gece kulübünde eğlenmeye gittiğimizde rahatça eğlenip kimse ile yüz göz olmadan evimize döneceğimiz günleri yaşarız. Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.

Sevgi ve müzikle kalın...