AYKUT KOCAMAN SON İKİ MERMİYİ BAŞKAN YILDIRIM'A VE KENDİ KAFASINA SIKTI!

Süleyman KORKMAZ 02 Şub 2018

Süleyman KORKMAZ
Tüm Yazıları
Alex'i gönderen adam gazıyla uzun süre idare eden, sakin ve düzgün duruşuyla aleyhinde olanları bile bir süre idare eden Aykut Kocaman hocamız taraftarlara laf atmaya başlayarak hem kendisine büyük destek veren Başkan Aziz Yıldırım'ı hem de kendi geleceğini tehlikeye attı.

Denebilir ki, silahında kalan son mermiyi önce sayın Başkan Yıldırım’a sonra da kendi kafasına sıktı. Ben şahsen Aykut Kocaman’dan çok ümitliydim. Futbolculuk kariyeri boyunca hep iyi şeyler yapmıştı ve dahası Konyaspor’a hizmeti kusursuz yapmıştı. Fenerbahçe ise kendi camiasıydı elbette insan en iyi performansı kendi sahasında gösterir. Ama olmadı olamadı. Hem kendisine destek veren sayın Başkan Yıldırım’ı hem de kendisinden çok şeyler bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü Fenerbahçe’ye sevgisini para ödeyerek nakite çeviren ve o kulübün her şeyi olan taraftarlarla arasındaki köprüyü dinamitledi.

“Artık şampiyon olmamız çok zor” demesini bile bu kadar önemsemiyorum. Şampiyon olsa ne yazar olmasa ne fark eder. Koskoca bir ömürlük kariyeri taraftarlara gönderdiği mesajla çöpe atan bir teknik adamı sayın Başkan Aziz Yıldırım bu kulüpte ne kadar tutar ya da Aykut Kocaman o taraftarların önüne artık nasıl çıkar bunu kestirmek zor.

Ozan Tufan’la bir dargın bir barışık olaylar şunlar bunlar hiç birinin önemi yok. Hiç birinin taraftarlara yönelik eleştiriler karşısında zerre kadar önemi yok. Buna inanın. Peki bundan sonra ne olur diyenlere verilecek cevabımız bekleyelim ve görelimden başka bir şey olmaz…

Fatih hocamız yine bir Japon futbolcuyla istikrarı koruyor!

 Galatasaray’da başkan Dursun Özbek camiayı bütünleştirecek bir adım olarak teknik direktörlüğe getirdiği Fatih Terim sayesinde görevde kalamadı ama yeni başkan sayın Mustafa Cengiz için milli piyango bileti gibi oldu. Çünkü futbol takımının başına kimi getireceği gibi bir patlamaya hazır bombayı sayın Cengiz elbette kucağında istemeyecekti.

Florya’da her şey adamında ve uzmanın kontrolünde olması gibi büyük şansın yönetimin elini ne kadar rahatlayacağını hesaba katan sayın Cengiz belki de adım atar atmaz bu sevinçle maaşları çalışanlara tıkır tıkır ödedi.

İşin zor yanını sayın Dursun Özbek halletmişti ama kaymağını (tabii oluşursa) sayın Cengiz’in yiyeceği kesin gibi görünüyor. Daha önce Japon Inamato’yla da Galatasaray’da çalışan Fatih Terim hocamızın her nedense birinci tercihi olan Nijerya asıllı İtalyan forvet  Stefano Okako’yu alamayıp defansa Nagatomo’yu transfer etmesi biraz şaşırtıcı. Kiralık da olsa İtalya’dan Galatasaray’a gelen Japon bakalım istikrarı sağlayabilecek mi?

Daha da şaşırtıcı olan ise açıkça hepimiz para yedik. Her yöneticinin banka hesapları kontrol altında tutulsun diye açıklamalar yapan Levent Nazifoğlu’nun açıklamaları… Podolski’nin yönetim toplantısına terlikle gelmesine içerleyen ve “O an göndermeliydik” diyen Nazifoğlu hızını alamayarak “Hepimiz para götürmüş vaziyetteyiz ve hepimiz kirlendik” şeklinde açıklamaları…

Bu açıklamaların arkasından neler gelecek bilemiyorum tabii ki… Bekleyip göreceğiz…

Başkan Orman, Vagner Love ile bir taşla çok kuş hedefliyor!

Beşiktaş için her ne yaptıysa altında kulübün yüksek menfaatleri olan sayın Başkan Fikret Orman, Alanyaspor’un her şeyi Vagner Love’a siyah-beyazlı  formayı giydirmeyi başardı. Kulübün suskunluğunu Love ile bozan sayın Orman, aynı zamanda Cenk Tosun’un yokluğunu aratmayacak formülü de hayata soktu diyebiliriz. Love, Beşiktaş’ı şampiyon yapar ya da yapamaz ama adından ve Beşiktaş’tan çok söz ettirir bu kesin… Çünkü büyük bir yetenek ve kariyer geçmişi olan büyük bir futbolcu. Şenol Güneş hocamız artık küçük adamlarla uğraşmayı bırakmış olmalı ki, kendisini bile sollayacak renkte bir futbolcuya onay vermiş durumda…Özetle diyebilir ki, Başkan Orman Vagner Love ile bir taşla çok sayıda kuşu yere indirmeyi planlıyor.

Love’un eşini öpmesi ayrı, Negredo için “Saygı duyulması gereken golcü” demesi farklı ama hoş olaylar. Ayrıca çok çalışması gerektiğini söylemesi de futbol adına doğru bir mesaj… Vagner Love olmak hiç de kolay bir şey değil.

Sergen Yalçın durup dururken Trabzonspor’a niye dil uzattı?

Kasımpaşa’ya imza atması beklenirken, bu kulübün sayın başkanı Turgay Ciner’in eski teknik direktör Kemal Öndeş’te karar kılması acaba Sergen Yalçın nasıl bir pot kırdı da böyle oldu demeye kalmadan başka bir bomba patladı.

Asıl işin yardımcısı Murat Şahin’in  Kasımpaşa’dan kötü şekilde ayrılması olduğu söylenirken birinin “Bu haberleri siz mi yaptırıyorsunuz?” şeklindeki sorusuna “Öyle olsaydı şu anda Trabzonspor’u çalıştırıyor olurduk bu kadar kolay yani” cevabını verdi.

Rıza Çalımbay sanki birilerini çekiştirip de Trabzon’a gelmiş, sayın Başkan Muharrem Usta sanki dedikodulara prim vermiş mesajıyla kafaları karıştırmak Sergen’e ne kazandıracak merak ediyorum doğrusu…