Vakıf Katılım web

BOL UĞUR!

Aslı SERTDEMİR 23 Tem 2022

Aslı SERTDEMİR
Tüm Yazıları
Merve Boluğur ilk 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde oynamış. Sonrasında 6 dizide daha rol almış.

Merve Boluğur ilk 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde oynamış. Sonrasında 6 dizide daha rol almış. Fakat bu dizilerin bazılarında konuk oyuncu… Bazıları ise reyting alamamış ve birkaç bölüm sonra yayından kalkan, başarısız projeler. 3 filmde oynamış... O filmleri hatırlayan yok. Çünkü ne vizyonda ne de sonrasında ses getirmemiş. İşin aslı astarı; Murat Dalkılıç’la evliliği ve boşanması en çok haber olduğu dönemlermiş. Merve; 2017’den beri hiçbir projede çalışmamış. Başka işler yapıp, başarılı olmamış. 6 yıldır özel hayatında, haber değeri taşıya n bir şey olmamış. Tam tersi ergenler gibi sarhoş olmuş. Absürt fotoğraflar paylaşmış. Tuhaf demeçler vermiş. Garip ilişkilerle ortaya çıkmış. Geçenlerde de olmayan sesi ile şarkı söylemeye çalışırken gördüm. Acıdım! Geçmişte iki iş yapıp, bugün hala ünlü ve başarılı muamelesi gören Merveler var. İşte bu cidden, bir başarı hikayesi!

Henüz!

Onlar bir dizi setinde tanıştılar. Kısa süre sonra, evlilik kararı aldılar. Alişan ve Buse Varol ilk çocuklarını 1 yıl sonra kucaklarına aldılar. Geçen yıl da ikinci çocukları, dünyaya geldi. Her şey normal görünüyordu. Hatta beklenin de ötesinde, normal. En azından sosyal medya paylaşımları, verdikleri demeçler ve objektiflere yansıyan öyleydi.  Ta ki Alişan’ın abisi vefat edene kadar… Ailesine son derece düşkün olan Alişan için bu durum yıkıcıydı. Toparlanması uzun zaman aldı. Alişan ve Buse arasındaki ilk çatırdama da bu kayıpla beraber yaşandı. Kulaktan kulağa fısıltılarla başladı... Bir süre sonra da çiftin arasındaki kav gaları, duymayan kalmadı. Her ne kadar Alişan inkar etse de… Artık herkes biliyordu, evde işlerin yolund a gitmediğini. Duyduğum kadarıyla, Buse Varol şartlarını net bir şekilde ortaya koymuş.Ve Alişan bu şartları kabul edip, barışmışlar. Bir süredir de her şey yoluna girmiş gibi görünüyordu… Fakat 3 gün önce Alişan, abisinin ölüm yıldönümüne yalnız katıldı. Bu çiftin “Tekrar ayrıldılar!” dedikodularının çıkmasına neden oldu. Ama çıkan dedikodular yanlış, ayrılmadılar. Henüz! 

Bela kapıda!

2019’da Kovid-19’la tanıştık. Sayısız kişi bu illetten öldü. Hastalanıp kurtulanların birçoğu, hala hastalığın ardında bıraktığı rahatsızlıklarla baş etmeye çalışıyor. Karantinada geçirdiğimiz ayları hala unutamadık. Madden, manen yaşadığımız sıkıntıların etkileri devam ediyor. Maskeler, testler ve dezenfektasyonlarla  geçirdiğimiz gergin zamanları hatırlamak istemiyoruz. Virüse yakalanma korkusu ile bozulan psikolojilerimiz hala düzelmedi.                                                     Tam Kovid-19 ardımızda bıraktık, bu zor zamanları da aştık diyecektik ki… Kovid yüzünü bize tekrar gösterdi. Sıcak havalara rağmen, hastalığa yakalananların sayısı her geçen gün artıyor. Ve her an maske zorunluluğu haberini alabiliriz. Anlaşılan o ki bu illet hala peşimizde...