BUNDAN İYİSİ ŞAM'DA KAYISI

Mustafa YAŞAR 12 Oca 2021

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Son 3 maçını kazanıp 'Erol Bulut'la olmaz' tartışmasını rafa kaldıran Fenerbahçe, ligin son sırasında yer alan Erzurumspor karşısında yeni serisine bir halka daha ekledi.

Son 3 maçını kazanıp ‘Erol Bulut’la olmaz’ tartışmasını rafa kaldıran Fenerbahçe, ligin son sırasında yer alan Erzurumspor karşısında yeni serisine bir halka daha ekledi.

Hatırlayalım.

Sarı-lacivertliler ligin başında da 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalamış sonrasında üst üste mağlubiyetler alarak sarsılmıştı.

Medipol Başakşehir, Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor galibiyetleri ile camia üzerindeki kara bulutları dağıtan Erol Bulut ve öğrencileri dün zayıf rakibi karşısında da hata yapmadı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında tutuk bir Fenerbahçe izledik.

Kötü zeminde topla daha çok oynayan ve pozisyon bulan Erzurumspor oldu.

İyi oynamayan ancak devre biterken Mert Hakan Yandaş’ın golüyle öne geçen sonrasında ikinci yarıya önce Pelkas sonra Sinan Gümüş’ün attığı gollerle farka giderek başlayan sarı-lacivertliler bu dakikadan sonra psikolojik üstünlüğü de eline geçirip sonuca gitmeyi bildi.

Gelelim kısa kısa notlarıma.

Erol Bulut’un 1 asist ve 1 golle oynayan Sinan Gümüş’ün yerine sakatlıktan yeni çıkmış Valencia'yı böylesine kötü bir zeminde oyuna sokmasını anlayamadım.

Aytemiz Alanyaspor maçından sonra dün de golle buluşan Yunan Pelkas maçı koparan isimdi.

Hafta içi yayıncı kuruluş BeinSports ile yaşanan sıkıntıyı maç öncesi röportajında yine yayıncı kuruluş mikrofonları aracılığıyla “Sezon başından beri ne yapmak istediğinizi anlamış değiliz. Biz adil ve adaletli bir yayıncı kuruluş istiyoruz. Gereken cevabı sahada vereceğiz. Biz büyük bir camiayız.” diye eleştiren Serdar Aziz de güne damga vuran isimdi.

Bitirelim.

İyi oynamadan kazanan bir Fenerbahçe izledik dün.

Sarı-lacivertliler bu galibiyetle lider Beşiktaş ile puanını eşitlerken, Galatasaray’ın da 2 puan önüne geçti ve zirveye ortak oldu.

Beşiktaş’ın Galatasaray ile oynayacağı gelecek hafta sahasında Ankaragücü’nü ağırlayacaklar.

O maçtan çıkacak bir beraberlik halinde kazanırlarsa lider olacaklar ki; yaşanan onca kaos sonrası herhalde ‘Bundan iyisi Şam’da kayısı’ diye buna denir.