ÇOK İSTEYİNCE…

Mustafa YAŞAR 20 Mar 2021

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Lig'in ilk yarısında ekstra işler yapan Fatih Karagümrük devre arasında takımda yaşanan değişimler sonrası ikinci yarıda istikrarsız sonuçlar aldı ve bir anda hedefsiz kaldı.

Lig’in ilk yarısında ekstra işler yapan Fatih Karagümrük devre arasında takımda yaşanan değişimler sonrası ikinci yarıda istikrarsız sonuçlar aldı ve bir anda hedefsiz kaldı.

Yönetim bu kötü gidişatın sebebini teknik olarak yorumlanmış olacak ki; faturayı

teknik direktör Şenol Can’a kesti hafta içinde.

Can’ın yerine İtalyan teknik adam Francesco Farioli'yi getirmek isteyen İstanbul ekibi düşme hattının hemen üzerinde gezinen Kayserispor maçına teknik sorumlu Atılay Canel’in liderliğinde çıktı.

Mücadeleye baskılı başlayan ve devreyi Jimmy Durmaz’ın golü ile önde geçen kırmızı-siyahlılar, geçtiğimiz haftaların aksine kazanma arzusunu oyunun geneline yayınca, rakipte bu oyuna karşılık veremedi.

İkinci yarıda Lucas Castro ve Sobiech’in golleriyle 3 hafta aradan sonra 3 puan alan taraf olmayı bilen Fatih Karagümrük haftayı karlı kapatırken, geçen haftayı Galatasaray mağlubiyeti ile kapatan Hes Kablo Kayserispor ise aldığı bu yenilgiyle kendini küme düşme hattında buldu.