Vakıf Katılım web

DARISI DİĞER MARKALARIN BAŞINA!

Ahmet ÇELİK 29 Tem 2019

Ahmet ÇELİK
Tüm Yazıları
Benz Türk tam 15 yıldır Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile "Her Kızımız Bir Yıldız" projesini geliştirerek sürdürüyor. Mutlaka diğer markalar da kendi projeksiyonlarında olan sivil toplum kuruluşları, derneklerle bir takım sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulunuyorlardır. Ama önemli olan bunun sürdürülebilir olması.

Geçen hafta Mercedes-Benz Türk’ün 2004 yılında hayata geçirdiği “Her Kızımız Bir Yıldız” projesinin 15. Yılı nedeniyle yapılan basın toplantısındaydım. 15 yılın değerlendirildiği toplantıda bu yıl İstanbul’da misafir edilen kızlar da vardı. Haberi sayfada detaylarıyla okuyacaksınız. Ben burada otomotiv sektörünün “sürdürülebilir” faaliyetlerinden söz etmek istiyorum. Mercedes Benz Türk tam 15 yıldır Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile bu projeyi geliştirerek sürdürüyor. Toplantıda tanıştığım Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel’e otomotiv sektörünün diğer paydaşları ile başka ne tür faaliyetler sürdürdüklerini sordum. Yüksel “dönem dönem oluyor ama ne yazık ki sürekli devam etmiyor. Bu anlamda sadece Mercedes Benz Türk ile 15 yıldır çalışıyoruz” yanıtını verdi. Çeşitli badireler atlatan dernek şu sıralarda “bağış” konusunda olağanüstü bir destekle karşılaşıyormuş. Yüksel bu ilgiden ve destekten çok memnun olduklarının altını çiziyor. Mutlaka diğer markalar da kendi projeksiyonlarında olan sivil toplum kuruluşları, derneklerle bir takım sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulunuyorlardır. Ama önemli olan bunun sürdürülebilir olması. Ben toplantıda Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve Mercedes Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli’nin gözlerinde bu mutluluk ve gurur pırıltısını gördüm. Bu nedenle “darısı diğer marka yöneticilerinin başına diyorum.

 Otomobil Gazetesi 11 bini geçti!

 Türkiye’de bir ilk olduğu gibi; dünyada da eşi benzeri olmayan günlük dijital Otomobil Gazetesi sadece Turkcell Dergilik’teki yayınını sürdürüyor. Hafta içi 5 gün yayınlanan günlük otomotiv gazetesinin 16. Sayısı bugün yayınlandı. 15 sayısı toplam 11 bini indirilmeyi geçen Otomobil Gazetesi; günlük gazeteleri Turkcell Dergilik’ten okuyan çağdaş, yenilikçi gazete okuru ile buluştu. Önceliğini tüketici haberlerine ağırlık veren Otomobil Gazetesi, kampanyalar, 2.El haberleri ile dikkat çekiyor. Bunun dışında da kanaat önderi kadrosu ve destekleyen önemli otomotiv gazetecisi arkadaşlarıyla sektörün de nabzını tutuyor. Yepyeni ve çağdaş bir mecra olması nedeniyle büyük

ilgi gören Otomobil Gazetesi şu sıralarda suratların asık olduğu otomotiv sektöründe doğru ve etkili iletişimi ile dikkat çekiyor.