​DUDAK DUDAĞA MI?

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Kadir mi evet evet kesin aldatıyor, ohh Neslihan şimdi boşanma davası açacak.

Bizim ülkemizde ünlü olmak gerçekten zor, ama ünlü bir çift olmak daha da zor. Ve en zoru ise hem ünlü hem de mutlu bir çift olmak. Aslına bakarsanız ne kadar basit bir şey mutlu olmak. Paylaştıkları hayatta ortak yolu bulabilmek. Birbirlerinin hayatlarına, tercihlerine, kararlarına saygı göstermek… Yıllardır kimse sindiremedi Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun mutluluğunu. Hep bir açık yakalama heyecanı ile bekledik. Açık yakalayalım da hemen boşansınlar. 

Kadir mi evet evet kesin aldatıyor, ohh Neslihan şimdi boşanma davası açacak. Yıllardır hep süre gelen aynı saçma mevzular. Yahu rahat bırakın insanları. Ortak paydada yaşadıkları hayata müdahil olmayın. Günlerdir bütün magazin sayfalarında dudak dudağa yakalandılar başlığı var, eee ama görüntü dudak dudağa değil. Ya da bu başlığı atanlar dudak dudağa kavramını bilmiyor. İnsanlar ooo hadi bu sefer boşanacaklar diye sevinirken Neslihan Atagül vurdu ve gol oldu. Gürültülü ortamda normal bir konuşma diyerek gerçekten ne kadar naif ve egosuz bir kadın olduğunu gösterdi. Yahu sorarım size hiç mi gece kulübüne gitmediniz? O gürültüde insanlar gerçekten birbirlerinin kulaklarına yapışarak konuşuyorlar bunu bilmiyor musunuz? Paylaşılan görüntülerde hiç bahsi geçen durumlar da yok. Bence de sıradan gürültülü bir ortamda yaşanan bir durum. Eee bir arkadaşımızı gördüğümüz zaman sarılıyoruz, beline ya da omzuna elimizi koyabiliyoruz bu neden hemen aldatılmak diye damgalanıyor? Gerçekten neden? 

Tekrar yineliyorum ama insanları rahat bırakın. İnsanlar evlendikleri zaman kafeslere girmiyorlar herkesin kendi nefes alma, kafasını dağıtma ve eğlenme alanı olmalı, olmak zorunda aksi takdirde görüyoruz patır patır boşanmaları. Neyse bu seferde abarttığınız gibi olmadı. Ama bilin ki bence bu ilişkiyi kolay kolay yıkamayacaksınız.