EMSAL DOĞAN İYİLİK AKADEMİSİ

Yonca ORTAN 02 Haz 2019

Yonca ORTAN
Tüm Yazıları
Avrupa'da yaptığı işlerle adından söz ettiren güzellik uzmanı Emsal Doğan ve uzman kadrosu, protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik, microblading gibi uygulamaları ile 27 şubesine ulaşmış bile.

Her kadın sağlıklı, güzel görünen ellere ve tırnaklara sahip olmak ister. Özellikle iş hayatına sahip kadınlar, güvenle uzatabilecekleri, düzgün tırnaklara sahip ellerinin olmasını arzu eder. Fakat el ve tırnak bakımı genellikle zaman isteyen bir iştir ve bu bakımları en iyi yapan yerler kuaförler ve el bakımı müesseseleridir. Ama artık öyle değil! Tırnak başlı başına, bir girişimci sayesinde Türkiye’de bir sektör olmaya başladı.

Avrupa'da yaptığı işlerle adından söz ettiren güzellik uzmanı Emsal Doğan ve uzman kadrosu, protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik, microblading gibi uygulamaları ile 27 şubesine ulaşmış bile. Müşteri memnuniyetini esas alan politikası, girişimci ruhu ve kaliteli hizmetiyle Emsal Doğan, alanında bir marka olmayı gerçekten hak etmiş durumda.

Emsal Doğan ile bu hafta Nişantaşı’nda kendi merkezinde buluştuk. Röportaj öncesi eller ayaklar bakımdan geçti tabi ki. Çok memnun kaldım. Harika bir hizmet veriyor ekibi. Ellerinden hiç memnun olmayan bir kadın olarak ilk defa ellerime hayran kaldım.

Almanya’da doğmuş ve 30 yaşına kadar orada yaşamış Emsal. Orada güzellik merkezleri varmış. Ülkemize tatile gelip giderken ellerine, kaşlarına ve kirpiklerine övgüler aldığı kişiler tarafından böyle bir boşluğun farkına varmış. Ardından girişimci ruhu devreye girerek ilk protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik ve microblading uygulamalarında uzman bakım merkezini kurmaya karar vererek bu akımın ilk tohumunu attı diyebiliriz aslında. Hiç durmamış 27 şubeye 10 yıl içerisinde ulaşmayı da başarmış.

Bu başarısının ardında üst düzeyde kaliteli hizmet verdiği kitleyi de iyi seçmiş olmasının WOM etkisi var tabi ki. (Word Of Mouth) yani kulaktan kulağa etkisi. Hiç şüphesiz iyi hizmet karşılığını buluyor. Bir kadının elinin, ayağının ve yüzünün güzelliği emin olun biz kadınların dikkatini hemen çekiyor.

Yeni trend uygulamalar merkezlerinde yalnızca süsleme amacı ile değil, tıpta kullanılan malzemeler hava ve su geçiren özelliği ile her zaman kullanılabiliyor.

Emsal Doğan uygulamanın yalnızca 1 saat gibi bir zaman aldığını ve bu uygulamanın 4 haftalık süreçte tırnakta kaldığını belirtirken, kalıcı hiçbir hasar bırakmadığının altını çiziyor.

Kadınların haftalık manikür pedikür için ayırdıkları zaman ve maliyetin el ve ayaklarda kalıcı olarak uygulanabilen protez ile çok daha uzun süreli, hijyenik bir çözüm olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Aynı zamanda güzelliğinizin altını çizin diyen merkezlerinde, microblading (kıl tekniği) ile olağanüstü doğal kalıcı kaş kontürü yapılmakta. Seyrek, şekilsiz veya şeklinden sıkıldığınız kaşlarınızı en doğal haliyle değiştirirken dilerseniz ipek kirpik ve kalıcı makyaj ile güzelliğinizi taçlandırıyor.

İsteyin yeter...

Tasarım, alt yapı, teknik detay, işletme konularındaki bilgi ve uygulama alanındaki tecrübelerini harmanlayarak kullanıcı için doğru ve estetik uygulamalar yaratırken, aynı zamanda Franchise yatırımcının gereksinimlerini ve karlılığını üst düzeyde tutmaktadır.

Bu kadar iyi bir hizmetin bir de kalıcı olması gerekir düşüncesiyle Emsal Doğan Akademisini kurarak sektöre uzmanlar yetiştiriyor. Bununla da kalmayıp buna daha ulvi bir değer katacak sosyal sorumluluk projesini bile düşünmüş ama henüz hayata geçirememiş. Aile Bakanlığından destek bekliyor bu konuda. Konuya gelince, yetim kalmış gençleri bu akademide eğitmek ve sektöre kazandırmak istiyor. Tam bir iyilik akademisi yaratmak istiyor aslında. Umarım bu arzu ve hedefine bir an önce ulaşacak Emsal Doğan.

Emsal Doğan İlkesi

Daha ileri, daha iyiye… Müşteri memnuniyetini esas alarak kalite sürdürülebilirliği için, sürekli gelişmek ve değişmek, yenilikçi ve vizyoner olmak, Emsal Doğan temel politikasıdır.

Müdavimi olacak mıyım? Elbette! İyi ve Güzel Bayramlar...