ESTETİK MÜDAHALE Mİ? TAKVİYE GIDA MI?

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Son zamanlarda televizyonda, gazetede, dergilerde hatta sokakta kime baksak herkesin birbirine benzediğini fark edenlerden misiniz?

Son zamanlarda televizyonda, gazetede, dergilerde hatta sokakta kime baksak herkesin birbirine benzediğini fark edenlerden misiniz? Peki sizin için hayatınızda estetik müdahale ve botox dokunuşları mı, yoksa sağlıklı beslenme ve takviye gıdalar mı öncelikli? 35 yaşımı doldurmaya birkaç ay kala şimdilik vitaminler ve takviye gıdalar ile enerjimi ve görünüşümü korumaya çalışıyorum. Ama tabii kendi fikrimi de söylemem gerekirse ben dozunda olan estetik müdahalelere karşı değilim ama kiminle konuşsam sonrasında daha fazlası, daha da fazlası gibi durumlar oluşuyormuş ve sonrası işte eski görüntünden eser kalmayan yeni yüzler ve bedenler oluyor. Geçtiğimiz günlerde Kyäni markası bana güzelliğime daha da güzellik katayım diye yeni çıkardıkları bir ürünlerini gönderdiler. Ufak bir diş tedavisi geçirdiğim için henüz kullanmaya başlayamadım ama ben yine de size içeriğinden bahsetmek istiyorum.

Yapılan araştırmalar ve çalışmalar sonucunda; modern yaşam ile insan vücudunun besinlerden gerekli tüm ihtiyaçlarını karşılayamadığı için gıda takviyesi alarak; sağlıklı ve de doğal beslenmeye ek destek verilmesi gerektiği bilinci Avrupa ve Amerika’da yaygınlaşmış durumda.  Birçok markada olduğu gibi Kyäni’ de daha iyi bir yaşam için vücudun temel ihtiyaçlarını karşılayan ürünler sunuyor. 2005 yılında ABD’de de kurulmuş olan marka 2012 yılından beri de Türkiye’de faaliyet gösteriyor.

Her ne kadar birçok kişi takviye gıdalara karşı olsa da dediğim gibi ben hem spor yaparken, hem de cildim için birçok takviye gıdaya başvuruyorum. Kyani’nin HL5 serisini de kullanır kullanmaz sizinle paylaşacağım.

Sağlıkla kalmanızı dilerim...