GECENİN ŞERRİ!

Aslı SERTDEMİR 01 Oca 2022

Aslı SERTDEMİR
Tüm Yazıları
2021'in son skandalı yine Gülşah Saraçoğlu'ndan geldi. Deha Bilimlier ile yaşadığı iddia edilen tek gecelik ilişki, iki gün önce tüm magazin sitelerine düştü.

2021’in son skandalı yine Gülşah Saraçoğlu’ndan geldi. Deha Bilimlier ile yaşadığı iddia edilen tek gecelik ilişki, iki gün önce tüm magazin sitelerine düştü. Fakat günler önce İstanbul kazanı kaynamaya başlamıştı. Kulaktan kulağa çok kişi bu tuhaf geceyi ve detaylarını konuşmaya başlamıştı. Dedikodulara göre Gülşah Saraçoğlu; Aslı Bilimlier’i arayıp olanı biteni çoktan yalanlamıştı. Hatta gazetecilerin haberi yapmaması için hatırlı kişileri bile araya koymuşlardı. Herkes bilir ki iki kişinin bildiği sır değildir. Hele bir de arada üçüncü kişiler varsa, sırrınızın ortaya çıkmaması mucize olur.  Ben olaya başka bir açıdan bakıyorum. Bana göre Gülşah çıkan bu haberden Bilimlier ailesi kadar rahatsız olmamış olabilir. Saraçoğlu eski sevgilisinden yakın tarihte, olaylı bir şekilde ayrıldı. Eski sevgili Gökhan, ardına bakmadan başka kadının kollarında soluğu aldı. Tanıyanlar iyi bilir, Gülşah kanını yerde bırakacak kadın değil. Gökhan ve Deha arkadaş! Gülşah kendince Gökhan’dan intikam almaya çalışmış olabilir mi? Bence olabilir. Şimdilik çıkan haberi her iki tarafta dibine kadar inkar ediyor. Aldatılan eşse; her vefalı eş ve anneden beklenildiği gibi eşinin ardını topluyor. İşin aslı astarı ortaya çıkana kadar, bu skandalı bir süre daha dinleyeceğiz gibi görünüyor.

Beklenenler...

Yeni yılla beraber kanallarda, yapımcılarda yeni yapımlarını bir bir görücüye çıkardı. Bunlardan biri FOX TV de başlayacak olan “Maske Kimsin Sen?” yarışması. Kafa dağıtmak, farklı bir şeyler izlemek isteyenler bu akşam ekran başına. Medyapım'ın yaptığı, Tansel Öngel'in sunduğu yarışmanın, jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol oturuyor. Show TV de yeni başlayacak olan “Baba” dizinin teaserı bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Ay Yapım imzalı dizinin başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Fakat Baba’nın konusu ile ilgili ser verilip, sır verilmiyor. Ne kanalın ne de yapımcının kesin yayın tarihi vermediği diziyi, bir güruh insan merakla bekliyor. Veeee tabi ki uzun zamandır beklenen Bergen… Filmin teaserı yayınlandı. O kısacık tanıtımda bile gördük ki Farah Zeynep Abdullah, Bergen’i oynamak için yaratılmış. “Filmi izlemek, ne zaman nasip olacak?” diye merak edenler… Bergen, Şubat ayında vizyonda.

Temenni

Saatler evvel ardımızda bıraktığımız yılda neleeer neler yaşadık. Başımıza gelmeyen kalmadı. Her bir felaket, her birimizin evine ayrı uğradı. Her birimizi, ayrı yerimizden yaraladı. Sadece Türkiye değil, tüm dünya etkilendi. Ölümcül virüs, yangınlar, depremler, seller, mülteciler, ekonomik kriz. Bunlar yetmezmiş gibi kadın cinayetleri. Çocuk eziyetleri, hayvan işkenceleri, doğa kıyımları. Kavga, vahşet ve ölüm haberlerinin eksik olmadığı gazete manşetleri…  2022’den “Dünya barışı, buzullar erimesin, kimse ölmesin, kötülük yok olsun.” gibi ütopik beklentilerim yok. Gerçekçi olalım… Maalesef benzer olaylarla tekrar karşılaşma ihtimalimiz çok yüksek. Benim 2022’den tek temennim; yaşadıklarımızdan ders çıkarmış, bilinçli bireyler olarak hareket etmemiz. O kadar!