GÜNÜ KURTARDI

Mustafa YAŞAR 29 Eyl 2018

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Geçtiğimiz hafta deplasmanda 3-0 kaybettikleri Akhisarspor maçı Galatasaray için bir yol kazasından öteydi görmesini bilene.

Oynamadan kazanılmazdı öylede oldu ve o maça kadar ligde galibiyeti olmayan rakibi karşısında kaybetti, kaybederken de kötü sinyaller verdi Aslan.

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan üstüne üstlük teknik direktörü Mehmet Altıparmak’ı göndererek bana göre kendi ayağına sıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi favori Galatasaray’dı.

Ama o favori Galatasaray gördük ki dün de yanılgılar içindeydi.

Teknik direktör Fatih Terim hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Porto maçını düşünerek ve bana göre rakibi de hafife alarak 5 kişilik rotasyonla başladı maça.

Terim, Akhisarspor müsabakasında ilk 11'de oynattığı Ozan Kabak, Yuto Nagatomo, Fernando Reges, Sinan Gümüş ve Henry Onyekuru'yu yedek soyundururken, bu futbolcuların yerine Maicon, Ömer Bayram, Donk, Feghouli ve Eren Derdiyok’a görev verdi.

İlk yarıda Emre Akbaba’nın sakatlığı sonrası Fernando’yu oyuna alan Terim, pozisyonlar bulan ama golü bulamayan oyuncularını kenardan motive etmekle meşguldü ama nafile.

İkinci yarıda gol için yüklenen ancak ilk yarının tekrarını oynayan Galatasaray, Maicon’un golü ile kazandı kazanmasın ama oyun kalitesi anlamında bana göre kaybedendi.

Erzurumspor’un gol sonrası baskısında zaman zaman zorlanan CimBom günü kurtardı belki ama gelecek adına çokta ışık vermedi.

Erzurumspor bu ligin zayıf halkalarından biri.

Çareyi teknik adam değişikliğinde arıyorlar ama geçmiş olsun!