GÜZELLER İÇİNDEN…

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Günlerdir beynimde Kenan Doğulu'nun Güzeller İçinden şarkısı çalıyor. Heyecanla beklenen Miss Turkey tacı birkaç gün önce sahibini buldu.

Günlerdir beynimde Kenan Doğulu’nun Güzeller İçinden şarkısı çalıyor. Heyecanla beklenen Miss Turkey tacı birkaç gün önce sahibini buldu. Tescilli güzel Nursena Say estetik, dolgu ve botoksum yok diye açıklama yapmış. Artık son zamanlarda insanlar estetiksizim diye övünmesi iyi bir şey mi kötü mü anlayamıyorum. Zaten 20’lerinin başındaki bir genç kızın estetiksiz, botoksuz doğal güzelliği her şeye bedel. Biraz daha yaş ilerledikçe kırışıklıklar arttıkça cildini daha taze hissetmek için yapılan uygulamaları abartı bulmuyorum.

Nursena Mimarlık bölümü mezunuymuş, ben isterdim ki aldığı eğitimle, hobileriyle haber manşetlerinde yer alsaydı. Ama o da akıma kapılarak önceliği hayır fenomenlere benzemeyeceğim demeye vermiş belli ki. Ehhh şu an konuşuyoruz falan ama bakalım birkaç sene sonra Nursena’da ne gibi değişiklikler göreceğiz.

Bir yandan da yarışmada sansasyona sebep olan Selin Erberk Gurdikyan’ın üçüncülüğü oldu. Sadece Neşe Erberk’in kızı olması söz konusu olsaydı bence zaten yarışmanın birincisi olurdu. Tıp fakültesi son sınıf öğrencisi olan Selin özellikle sosyal medyada daha çok konuşulacak gibi görünüyor. Yarışmaya katılan büyün genç kızlarımızı tebrik ederim.