HAFTAYA NE OLUR BİLİNMEZ

Mustafa YAŞAR 06 Ara 2021

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Beşiktaş ve Galatasaray'ın 2 puan bıraktığı haftada Kadıköy'de ligin son sırasındaki Çaykur Rizespor ile karşılaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira sakat ve cezalı oyuncularının fazla olması nedeniyle savunma, orta saha ve hücum kurgusunu değiştirdi.

Süper Ligde oynadığı son 6 maçta sadece ezeli rakibi Galatasaray’ı mağlup edebilen Fenerbahçe, Trabzonspor’un dolu, dizgin gittiği ligde şampiyonluk hedefinin gerisinde kalırken yönetim ve Vitor Pereira’da taraftar nezdinde kredisini tüketti.

Beşiktaş ve Galatasaray’ın 2 puan bıraktığı haftada Kadıköy’de ligin son sırasındaki Çaykur Rizespor ile karşılaşan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira sakat ve cezalı oyuncularının fazla olması nedeniyle savunma, orta saha ve hücum kurgusunu değiştirdi.

Serdar Aziz, Meyer ve Serdar Dursun'u yedeğe çeken Portekizli teknik adam Tisserand, Szalai, Osayi-Samuel, Gustavo, Rossi ve Berisha'yı ilk 11’de görevlendirdi.

Rossi’nin asisti Berisha’nın golüyle baskılı oynadığı ilk yarıyı önde kapatan Fenerbahçe ikinci yarıda sonradan oyuna giren Serdar Dursun’un golleriyle aradığı farkı da morali de buldu.

Zayıf rakibi karşısında çokta iyi oynadı diyemeyeceğim ama kazanmayı bilen sarı-lacivertliler haftayı kayıpsız kapatıp bir maçlık daha kredi kazanırken bana yine de ‘Bu takım gelecek hafta ne yapar?’ dedirtti.

Gelelim kısa kısa oyuncu performanslarına.

Değişen savunma arkadaşlarına rağmen Kim Min-jae uyumlu ve takımın iyilerindendi.

Mesut Özil oldukça çalışkan, golün asistini yapan Rossi ise maç boyunca üretkendi.

Crespo benim için hala soru işareti.

Uzun bir aradan sonra ilk 11’de yer bulan Gustavo’yu ise Rizespor’un kontra çıkışlarında oldukça zorlanırken gördük.

Brezilyalı dün takımın zayıf halkasıydı.