Vakıf Katılım web

HARİKALAR DİYARINDA MERVE

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Klip yayınlanmadan 1 saat önce sosyal medyada şarkısının lansmanını yaptı Merve.

Çok yakın zamanda tanıştım Merve Çaloğlu ile. Aslına bakarsanız daha önce sahnesini dinlemişim, ortak arkadaşlarımız var, aynı insanlarla çalıştık ve büyük ihtimalle aynı zamanda aynı yerlerde de bulunduk ama kısmet bu zamandaymış. İki gün önce Merve’nin “Harikalar Diyarında Ben” isimli çalışması dijital platformlardaki yerini aldı. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının düzenlemesi ise Cenk Erdoğan’a ait. Son zamanlarda dinlediğim en güzel şarkı, en etkileyici ses diyebilirim. Şarkının sözleri alıyor sizi Adalar’a götürüyor. Hangimizin anısı yoktur ki Adalar’da. Çocukluğu Ada’da geçen Merve, kimsenin erişemediği Heybeliada Ruhban Okulu’nda çekiyor klibini de. Klibi izlemesi ayrı ama şarkıyı dinlerken gözlerinizi kapattığınızda buram buram Ada kokusu geliyor burnunuza. Siz de benim gibi artık dört duvar arasında kalmakta zorlananlardansanız şarkıdaki Ada esintisini bile hissediyorsunuz.

Klip yayınlanmadan 1 saat önce sosyal medyada şarkısının lansmanını yaptı Merve. Canlı yayında anlattı heyecanını, şarkısının hikayesini, katkıda bulunanları, her şey o kadar güzeldi ki yeni dünya düzenine hazır olduğunu gösteren ünlüler arasında olduğunu da görmüş olduk Merve’nin. Bir de hep alışmışız albüm tanıtımlarında playback yapılmasına, insan canlı yayında piyano çalıp şarkısını söyleyen birini görünce hayran kalmadan da yapamıyor. Dünya genelinde zorlu günler geçirdiğimiz bu süreçte popüler sanatçılar bile şarkılarını paylaşmaya çekiniyorken Merve’yi bu cesaretinden dolayı tebrik ediyor, bizlerle bu güzel şarkıyı, içindeki duyguyu buluşturduğu içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Harikalar Diyarında Ben isimli şarkıyı dinlediyseniz ne demek istediğimi anlayacağınızı düşünüyorum. Başarılı isimlerle imza atılmış, bana göre etkileyici ve başarılı bir şarkı en güzel yerlere geleceğinden eminim ve yolunun açık olmasını diliyorum sevgili Merve Çaloğlu.

Sinirsel olarak da yıpranmaya başladığımız bu süreçte, güzel müzikler dinleyip, derin bir sakinlik yaşamanıza katkıda bulunmaya çalışabilirsiniz. Unutmayın ki bu bir süreç ve bittiğinde her şey eskisinden daha güzel olacak.

Sağlıkla ve müzikle kalın...