HİÇ HESAPTA YOKTU!

Mustafa YAŞAR 29 Eki 2018

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Sezon başında oynanan Süper Kupa maçı sonrası transfer yapamamaktan şikayetçi Fatih Terim'e 'Mevcut kadronuzla lig ve Avrupa'da ne yapabilirsiniz?' sorusunu sorduğumda aldığım cevap, 'Ligi bir şekilde götürürüz ama Şampiyonlar Ligi o kadar kolay değil' minvalinde bir cevap vermişti.

Sarı-kırmızılılar dün sakatlıklar nedeniyle birçok önemli futbolcusundan yoksun çıktığı Malatya maçında bu sezon üçüncü yenilgisini alırken, Terim 10 hafta sonunda sezon öncesi bu kadroyla ligi götürürüz açıklamasının da uzağında kalmış oldu.

Eksikler nedeniyle  Evkur Yeni Malatyaspor karşısında bazı oyuncuları farklı pozisyonlarda oynatmak zorunda da kalan Fatih Terim, orta saha oyuncusu Ryan Donk’u stoperde, sağ bek Mariano’ya ise sağ açıkta görev vererek sonuca gitmeye çalıştı.

Savunmayı Martin Linnes, Ozan Kabak, Donk ve Ömer Bayram'dan oluşturan Terim, orta sahada Selçuk İnan ve Badou Ndiaye, sağ açıkta Mariano, sol açıkta ise Garry Rodrigues ile zoru kolaya çevirmeye kalktı ancak forvet arkasında görev verdiği Belhanda'nın erken sakatlığı, santrfor olarak görev verdiği Sinan Gümüş’ün gününde olmaması nedeniyle evdeki hesabını çarşıya uyduramamış oldu.

Uzun uzadıya yazacak çok şey yok aslında.

Dün aldığı yenilgiyle liderliği Başakşehir’e bırakan Galatasaray için şimdi önünde zorlu bir Fenerbahçe derbisi var.

Yaralı Aslan evinde Fenerbahçe’yi yenerek yara sarmak isteyecek ancak bir gerçek var ki   işler hiç de iyi gitmiyor.