KADINLAR İNSAN BİZLER İNSANOĞLUYUZ

Güngör YAVUZASLAN
Tüm Yazıları
Türkiye'de derinden yükselen bir vandalizm var.

Özge Can’ın katlinden sonra şimdi önümüzde Pınar Gültekin’in öldürülmesine kadar kaç kadın öldürüldü sayısını bilen var mı? HDPKK vekili olan biri bir kadına hunharca tecavüz etti ve partidaşları olayı kapatmak için iki sene uğraştılar, kadını ve ailesini tehdit ettiler. Mağdur kadın boyun eğmedi devlete ve toplum vicdanına sığındı. Tartışmalar o kadar büyüdü ki, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun bulunduğu görev ve sahip olduğu değerlerden dolayı kadına karşı yaşananlara tepki koyunca akademik çalışmalarına varana kadar kara bir propaganda yaşandı. Tartışmalar o hale geldi ki kadınlara karşı saldırılar dışında bambaşka bir yere getiren toplum mühendisliği yapıldı. Altun ailesi Fahrettin beyin icra ettiği görevden dolayı belirli odakların sık sık algı operasyonlarına maruz kalıyor.

Türkiye’de derinden yükselen bir vandalizm var. Kripto yapıların altan alta beslediği bu şiddet sarmalı beş gün önce gencecik bir yaşamı söndürdü. Sözde bir milletvekili bir anneye, bir kadına saldırarak bir aileyi darmadağın etti ve partidaşları 2 sene olayı kapatmaya çalıştı.

Ekranlarda saatlerce kadınların haklarını, maruz kaldıklarını tartışırken görüyoruz. Genelde erkek konuşmacıların olduğu programlarda toplumsal tepki ortaya koyuldu. Ne yazık ki saldırılar devam ediyor. Anneler ağlıyor, yaşamalar sönüyor.

ANNELERİMİZ CENNET KADINLAR VATANDIR

Diyarbakır’da terör örgütünün kendilerinden kopardığı evlatlarını geri almak için yaklaşık 1 yıldır mücadele eden cesur kadınlardır. Bugün hayatımızın her yerinde dünyanın merkezi olanlar kadınlarımızdır. Bizler merhameti dünyaya armağan eden bir peygamberin ümmetiyiz. Cennet annelerimizin ayaklarının altıdır. Bize düşen bu vandalizmi yenmektir. Sessiz kalanlar yapanlardan daha büyük suç işlemişlerdir.