KALİTENİN ADI; KIVANÇ TATLITUĞ

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Dün sabah İlk defa bir cumartesi gününe koşturmacasız başlayıp oturdum birazcık magazin programlarını izledim.

İnanın hayretler içinde kaldım. Geçmişteki magazin programlarının kalitesinden bayağı uzak bir hal almaya başlamış diyebilirim. Halbuki bir sürü iletişim fakültesinden mezun, iş arayan genç var. Düşünmeden soru soran muhabirlerin ya da saçma paraflar hazırlayan editörlerin yerini genç beyinlerin alma vakti gelmedi mi acaba?

Oyuncu Can Yaman’ın yurt dışında yaşadığı izdiham videolarının ardından röportajını izledim, inanın çok eğlendim bayağı da güldüm. Keyifli röportaj olmuş, çocuğun da kendine güveni çok fazla.

Muhabir arkadaş soruyor; sizin geleceğinizi nasıl öğrendiler?

-Gelen cevap; Bilmem, fan gruplarından haberleştiler herhalde.

 Sonra ki soru; Aynı tarihte Kıvanç Tatlıtuğ da Barcelona’daydı. Ona böyle bir şey yapılmadı. Size neden yapıldı?

-Cevap; Kıvanç bey, Kıvanç abinin dizileri belki bu ülkelerde yayımlanmamıştır, benim oynadığım bütün diziler Avrupa ülkelerine satıldığı için tanınmam çok normal...

Bir sonraki habere geçiyorum. Bebek’te ki bir eğlence mekanına Kıvanç Tatlıtuğ’un geleceğini duyan Can Yaman apar topar mekanı terk etti. Sonra Kıvanç Tatlıtuğ’a soruyorlar, gelen cevap ise gayet net ; “beni yıllardır tanıyorsunuz bugüne kadar kendimden başka kimsenin hiçbir şeyine yorum yapmadım.” Kalite kendini böyle belli ediyor...

Ben Can Yaman’ın hiçbir dizisini izlemedim, kendi yaş grubumda da konuştuğum kimse izlememiş. Sonra öğrencilerime soruyorum bütün çocuklar tanıyor pek de seviyor. Birbirine karışmış saçı sakalı, üzerine çalışılmış vücudu, solaryumlu teni ile çocuklar için büyük bir idol. Ama merak ediyorum kendini Kıvanç Tatlıtuğ gibi Türkiye’nin en başarılı, en yakışıklı, en kaliteli adamı ile aynı kefeye koymaya çalışmak için çok erken değil mi?

Ayrıca tabii ki sevilmesi çok normal ama şu olanlar bana hiç inandırıcı gelmiyor. Dünyaca ünlü oyuncular, futbolcular ve sanatçılar bile böyle bir şey yaşamıyorken bakın ben no name değilim dercesine... Sahi Arda Turan da uzunca bir dönem İspanya’daydı. Maç çıkışlarında falan hiç böyle izdiham yaşadı mı acaba? Bir sonraki seyahatine ben de Can Yaman ile gidip bizzat olay yerinde gözlem yapmak istiyorum, beni de davet eder mi acaba?

Umuyorum ki Can Yaman da önce ülkemizde sonra uluslararası platformda sönen bir balon değil, Kıvanç Tatlıtuğ gibi kaliteli bir marka olarak kariyerine devam eder.

Sevgi ve müzikle kalın....