KIL PAYI

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Pandemi döneminde gerek sosyal sorumluluk projeleri, gerek el becerileri, gerekse müzikal çalışmalarına aralıksız devam eden Zeliha Sunal yeni şarkısı 'Kıl Payı' ile 2021'e ikinci teklisi ile devam ediyor.

Pandemi döneminde gerek sosyal sorumluluk projeleri, gerek el becerileri, gerekse müzikal çalışmalarına aralıksız devam eden Zeliha Sunal yeni şarkısı ‘Kıl Payı’ ile 2021’e ikinci teklisi ile devam ediyor. Şehrazat tarafından kendisine özel olarak seçilen şarkının düzenlemesi Murat Yeter’e ait. Hareketli şarkı, kimlerin yüzünden kıl payı kaçırılan aşkları ve hayatları anlatıyor. Klip yönetmenliğini İlker Yıldız’ın, fotoğrafları Ali Eşitmez’in yaptığı çekimlerde  Zeliha Sunal kovid nedeniyle kendi makyajını kendi yapan sanatçılardan.

30 Nisan tarihinde DMC imzası ile çıkan şarkı ve klip NetD kanalı ve tüm müzikal platformlarda yerini almaya başladı.

KAPAN’MA

An itibari ile 18 günlük tam kapanmanın üçüncü günündeyiz. Kaldı 15 gün. Şimdi bu kapanmada denetimlerin daha sıkı olduğunu belirtmek isterim. Bu gece itibari ile bir önceki kısıtlamalardaki gibi elimizdeki herhangi bir kaşeli imzalı izin kağıdı ile sokağa çıkıp polis kontrolüne denk gelirseniz o izin kağıtlarının hiçbir geçerliliği yok ne yazık ki. Edevlet şifreniz ile İçişleri Bakanlığının başvurular sayfasında işe gitme muafiyet başvurusunda bulunup onaylanan kağıdı, şirketinize kaşe ve imza ekletip o şekilde muaf olduğunuzu bilmenizi isterim. Açıkçası benim başvurum ret yedi. Perşembe günü Radyobir’de ki yayınıma üzülerek gidemeyeceğim. Bir yandan bu kadar sıkı yasaklar ve denetimler varken hala sokakların insan kaynıyor olduğunu görmekte insanı hayrete düşürüyor.

Vaka ve ölüm sayıları bu kadar artmışken, keşke şu kapanmada bari evimizde kalabilseydik. Hemen son gece yollara düşüp tatil beldelerine akın etmeseydik. Belki de gidecek yeri olmayan kişilerle birazcık da olsa empati kurmuş olsaydı. Korkarım ki bu kapanmayı da beceremeyeceğiz. Tek dileğim bugünlerin bir an önce geçmesi ve sevdiklerime korkusuzca doya doya sarılabilmek.

Sevgi ve sağlıkla kalmanız dileği ile...