KILIÇDAROĞLU'NDAN DİKTATÖRLÜK DERSLERİ

İlnur ÇEVİK 27 Tem 2018

İlnur ÇEVİK
Tüm Yazıları
Kemal Kılıçdaroğlu sanki seçimleri kazanmış da haksızlığa uğramış ve şimdi "gitmesini" istiyorlar…

“Git” diyorlar o tam tersine koltuğa sıkı sıkı yapışıyor… “Kural var” diyorlar “ben kural mural tanımam” diyor...

Muharrem İnce’ye Cumhurbaşkanlığında büyük bir hevesle oy vermiş kitleler şaşkın… Kimse bu kadar yıldır “demokratım” havası ile gezen Kılıçdaroğlu’nun bu kadar “diktatör” olduğunu bilmiyordu, şimdi acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyorlar…

Grup toplantısında şak şakçılarının alkışları altında ülkeye demokrasi dersleri veren Kılıçdaroğlu’nun esasında demokrasiden falan anlamadığını görenler şimdi şaşkın.

Bay Kemal kaza ile ülkenin başına geçse bu kafayla acaba bu ülkeyi ne hale getirirdi? Demek ki verilmiş sadakamız varmış… Ama maalesef Bay Kemal Türkiye’nin en köklü partisini uçuruma sürüklüyor ve kimse bir şey yapamıyor.

Erdoğan’a diktatör diyen Bay Kemal küçülte küçülte neredeyse yok ettiği CHP’de diktatörlük ederken topluma hala hangi yüzle bakabiliyor?

Bay Kemal kurultay yapılmasın, koltuğa yapışıp kalayım diye her türlü taklayı atıyor… O kadar ki artık günlerdir sessiz kalan Muharrem İnce bile iki kelam etmeye karar verdi! İnce, 59 il başkanının "Olağanüstü kurultaya gerek yok" açıklamasının ardından partisindeki gelişmeleri "ibretle ve üzülerek" izlendiğini belirterek "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor" demek zorunda kaldı…

CHP bitip tükeniyor, Bay Kemal oralı bile değil.