KILIÇDAROĞLU'NU KORKU SARDI!

Yunus GÖKSU 30 Mar 2018

Yunus GÖKSU
Tüm Yazıları
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Grup Toplantısında "FETÖ'nün siyasi ayağını açıklıyorum" diyerek yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

MGK Toplantısında FETÖ’nün terör örgütü olarak kabul edilmesinin ardından Kılıçdaroğlu kendisinin ve genel başkanı olduğu partisinin mensuplarının teröristlere nasıl destek çıktığını böyle gizlemeye çalışıyor. CHP, Erdoğan’ın karşısında olan, ülkenin huzurunu karıştırma içerisinde olan tüm terör unsurlarına bugüne kadar hep destek çıktı. Yeri geldi DHKP-C ile, yeri geldi PKK ile, yeri geldi FETÖ ile… Gezi eylemleri ile kaos peşinde koşan yerli-yabancı unsurların da en büyük siyasi destekçisi CHP oldu. DHKP-C hain saldırılar düzenlerken, savcımızı katlederken CHP teröristleri “iyi çocuk” olarak göstermeye çalıştı. FETÖ’nün inlerine yapılan operasyonlarda CHP’li vekiller teröristlere kalkan oldu. Daha hepsi haber arşivlerine ve hafızalarda dururken Kılıçdaroğlu’nun bu anlamsız çıkışları terör destekçiliği günahının korkusu sarmış gibi görünüyor. Meclis’te PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin alt partner partisi olarak politika yapan CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘teröre destek’ten yargılanması an meselesi Kılıçdaroğlu da, Mahmut Tanal da, Gürsel Tekin de, Barış Yarkadaş da bunu farkında.

AYŞENUR ARSLAN’A AÇIK DAVET!

28 Şubat döneminin medya askerlerinden Ayşenur Arslan çıkmış kameralar karşısında her işi halletmiş gibi dini konularda fetva vermeye kalkışmış. Ayşenur Arslan biz senin 28 Şubat döneminde yaptıklarını unutmuş değiliz. Siz, biz İmam-Hatip’te okurken eğitim almamızı engellemeye çalışırken din konusunda birçok konuya vakıf olduk. Dini konularda hızlandırılmış birkaç derste bildiklerimi aktarabilirim. Derdinin gerçeğe ulaşmak olmadığını biliyor olsam da; bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Ben görevimi yaptım. Hayırlı Cuma’lar Ayşenur Arslan…

AYŞENUR ARSLAN’A CUMA SÖZLÜĞÜ

CUMA isminin anlamı: Arapça kökenli kelime “TOPLANMA” anlamına gelir.

SORU: Müslümanların Kutsal günü hangi gündür?

CEVAP:  Kuran-ı Kerim de Cuma Suresi 9’uncu Ayet’te şöyle diyor; “Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alış verişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır”