MUTLU BAYRAMLAR

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Her bayram nerede o eski bayramlar diyoruz, sanırım bu bayramda ahhh nerede o eski bayramlar diyerek bayramı geçireceğiz.

Her bayram nerede o eski bayramlar diyoruz, sanırım bu bayramda ahhh nerede o eski bayramlar diyerek bayramı geçireceğiz. Adaklarınızın ve dileklerinizin kabul olmasını diler, hepinizin bayramını kutlarım. Gönlümden geçen kurbanlarımızı hayvan keserek değil de, lokmamızdan, kesemizden paylaşarak kutlayalım ama ne yazık ki bunun önüne geçmek sanırım hiç kolay değil.  Paylaşmak demişten herkesin içten içe gönül verdiği renklerle paylaşımı vardır. Kimimiz kör kütük aşıktır o renklere, kimi çok ilgilenmez gibi görünse de gönülden bağlıdır renklerine. Renklerine kör kütük aşık olduğum Beşiktaş için Feda olsun dedik, Efendi olduk ve şimdi de Bırakmam Seni diyoruz. Hep birlikte el ele verdiğimizde biri bin yapabildiğimizi birçok kere gördük. Her kulüp gibi Beşiktaş’ın da ekonomik sıkıntılarını giderebilmesi için 7’den 70’e herkes desteği ile elinden geleni yapıyor. Bana sorarsanız en güzeli, en ses getireni ‘Bırakmam Seni’ Marşı. Bestesi Murat Başaran, sözleri Ömür Gedik’e ait olan marşı tribünlerde omuz omuza söylemek için sabırsızlanıyorum. Taraftar olarak o kadar özledik ki, bu duyguları neden kelimelerle ifade edemiyorum inanın anlayamıyorum. Bu kampanya sürecinde atılan her sms çok değerli. Siz de "Bırakmam Seni” yazarak 1903’e sms göndererek destek olabilirsiniz.

Bayramla birlikte aylardır hasret kaldığımız sahnelere dönmeye başladık. İleriye dönük koronavirüs etkileri nasıl bir düzene sokacak hayatımızı bunu kestiremesek de şu anda Bodrum, Çeşme, Antalya ve diğer bütün tatil beldeleri dolu. Konserler başladı, plajlar açıldı, restoranlar açıldı kontrollü bir şekilde özlediğimiz eğlence hayatına ufak ufak kavuşuyoruz. Zorlu bir süreçten geçtiğimiz gerçek ama siz yine de tatilde sosyal mesafenize ve temizliğinize dikkat edin. İyi bayramlar ve iyi tatiller dilerim.

Sevgi ve müzikle kalın