OĞUZHAN USTA'NIN MUTFAĞI...

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Tabi ki yeni yıl temalı kekler için kollarımızı sıvadık.

2019’a veda etmemize günler kala hepinize Prag’tan sevgiler. Uzun zamandır yeni yılı Avrupa’da karşılamamıştım, ufak marketler, süslü sokaklar ile buranın ambiyansını ucundan anlatıp sabırsızlıkla önümüzdeki haftaya bırakıyorum.

İki gün önce birçoğunuzun zaten televizyon programlarından mutlaka tanıdığı Oğuzhan Usta ile muhteşem bir cup cake atölyesi gerçekleştirdik. Ben yıllardır bizzat arkadaşlarıma sürekli cup cake yaptığımı zannederken hep konunun sadece kabarması olduğunu düşünürdüm. Hiç de öyle değilmiş...

Tabi ki yeni yıl temalı kekler için kollarımızı sıvadık.

Evlerinin bir odasını kendine çok keyifli bir atölye yapmış. Diyorum ki neden küçük de olsa bir dükkana geçmiyorsun? Yok ben evimde çok mutluyum diyor. Sosyal medyadan, televizyondan takip ettiğiniz o pastaların, kurabiyelerin hiçbiri koca koca mutfaklardan çıkmıyor, başarı ve lezzet için demek ki büyük alanlara değil sevgi ile çalışabileceğimiz yerlere ihtiyacımız varmış. Hamurumuzu hazırlayıp fırına attıktan sonra hemen şeker hamuru ile birbirinden güzel dekorlar hazırlamaya başladık. Tabi ki bu sürede en çok ben çalıştım. Neyse neyse geçen vakitler ardından yeteneklerimiz ve sevgimizi ortak noktada buluşturarak benim bile asla inanamayacağım ürünler çıkardık ortaya. Oğuzhan Usta kariyerinin daha çok başında gencecik, yetenekli ve çok eğlenceli bir usta, ileriye dönük Türkiye’nin bir numaralı en ünlü ustalarından olacağına eminim. Özel ders ya da atölye çalışmaları yapmıyor tamamen bana özeldi ama siz yine de mutlaka Oguzhan Usta’yı yakın takibe alın derim. Benimle geçirdiği keyifli atölye çalışması ve öğrettiği yeni bilgiler için ustama ve ailesine çok teşekkür ederim. Siz de yeni yılda sevdiklerinize el emeği göz nuru bir şeyler yapmak isterseniz kolları sıvayıp mutfağa girmenizi tavsiye edebilirim.

2019’un birlikte son pazar gününden hepinize sevgilerimi gönderip, 2020’nin sevdiklerinizle birlikte sağlık, birliktelik ve mutlulukla gelmesini diliyorum. Herkese uğurlarla dolu muhteşem bir sene dilerim.

Sevgi ve müzikle kalın