POLL PRODUCTİON-TURKİSH AİRLİNES CEMİL TOPUZLU HARBİYE AÇIKHAVA KONSERLERİ

Berk MÜHÜRDAROĞLU
Poll Production Polat Yağcı ve ekibi fark yaratan başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Cemil Topuzlu Turkcell Yıldızlı Geceler konser serisini başarıyla tamamlayan Poll Production yine yepyeni dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. 

Poll Production Turkish Airlines iş birliğinde dev konserler serisi.... Milli Havayolu olma özelliği taşıyan Turkish Airlines konusunda bir anekdot eklemek istiyorum. 

Turkish Airlines milli havayolu ve mili gururumuz olmasının yanında kurumun özel olarak çıkardığı Turkish Airlines Vip Loungelarında ve Turkish Airlines Business Class Uçuşlarında dağıtılan Turkish Airlines Tax Free iş birliği içinde çıkarttığı üst segment dergisi Discover'ında Konular Editörü olarak bu bilgiyi aldığımda bir de Poll Production markasını duyunca inanılmaz sevindim.

Başta Polat Yağcı olmak üzere çok kıymetli basın dostlarımız Seda Fırat, Aybars Bora Öğün, Bahar Öğün, Ömer Sinan Candan ve tüm Poll Production ailesine başarılar diliyorum. 

İşte Poll Production Turkish Airlines Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Konserleri 

21 AĞUSTOS - CENGİZ KUTOĞLU & HAKAN ALTUN 

22 AĞUSTOS - RAFET EL ROMAN & DENİZ SEKİ 

23 AĞUSTOS - HALUK LEVENT 

24 AĞUSTOS - SERDAR ORTAÇ 

25 AĞUSTOS - ANADOLU ATEŞİ 

26 AĞUSTOS - BÜLENT ERSOY & SELAMİ ŞAHİN 

27 AĞUSTOS - BERKAY 

28 AĞUSTOS - NÜKHET DURU 

29 AĞUSTOS - MUSTAFA SANDAL 

30 AĞUSTOS - MURAT DALKILIÇ 

Ali & Aysun Kocatepe'den memleket şarkısı

Aysun ve Ali Kocatepe, ‘Bu Memleket Hepimizin’ adlı şarkıyı dinleyicilerle paylaştı. Şarkının sözleri Kocatepe çiftine, bestesi ise Ali Kocatepe’ye ait. Şarkıyı birlikte seslendiren Kocatepe "Yıllardır memleketimiz için bir şarkı yazıp bestelemek ve yorumlamak istiyorduk. Fikret Şenes’in sözlerini yazdığı Bir Başkadır Benim Memleketim ve 1930’lardan günümüze söylenen Dağ Başını Duman Almış şarkı ve marşlarının besteleri yabancı kaynaklıdır. Duygularımızı dile getirecek şarkının bestesi de bize ait olsun istedik ve bu şarkıyı hazırladık” dedi.

Memleket Hepimizin şarkısını dinledim duyduğum hissettiğim izlenimler... 

Eser herkesi kardeş gibi kucaklayan bir şarkı olmuş. 

Şarkıyı dinlerken kardeşliğin bir güneş gibi doğacağı ama o güneşin hiç batmayacağı bir dünyayı hayal ediyorsunuz. Hepimiz hangi kimlikten, hangi ırktan, hangi etnik gruptan, hangi dinden hangi inançtan olursak olalım kardeşçe yaşamanın en önemli değer olduğuna inandıran bir klasik niteliğinde bir şarkı. 

Bu Memleket Hepimizin şarkısının düzenlemesi Mete Çelik’e, video tasarımı Nebil Özgentürk’e ait.

Efsane dizi Sex and The City devam niteliği taşıyan yeni dizi “Is there still Sex and The City?”

Efsane dizi geri dönüyor... Amaaaaaa...

Aradan yıllar geçti ama Sex and the City hala bir fenomen. Sarah Jessica Parker’ın hayat verdiği Carrie Bradshaw’u hangimiz unutabildik ki? Dizi karakteriydi ama gerçek gibiydi. Giydikleri, taktıkları, saçı ve makyajıyla bir dönemin genç kızlarının ve kadınlarının idolü oldu. Bugün bile birçok içeriğimizin ilham kaynağı. Nişantaşı kadınları adı verilen kadınlarının doğma kaynağı olan diziden müjdeli haber...

Hikayenin yazarı Candace Bushnell, Sex and the City özlemini dindireceğe benziyor. Is There Still Sex in the City? isimli romanını bitirdiğini müjdeleyen Bushnell, yine New York’lu kadınların aşk hayatını kaleme almış ama bu sefer bir farkla, ama bir farkla: Kitabın kahramanları bu sefer yirmili yaşlarında değil, ellili yaşlarındalar.

Prodüksiyon şirketi Paramount Television’ın kitap yayımlanmadan tüm dizileştirme ve filmleştirme haklarını satın aldığı da gelen bilgiler arasında. Dizi olarak ekranlara geri dönmesini beklediğimiz yapımda Sex and the City kadrosunun bugünkü hallerini mi izleyeceğiz, yoksa yola yeni oyuncularla mı devam edecek, merak konusu. Tek bildiğimiz, içerisinde Carrie'nin bulunmadığı bir Sex and the City macerasının eksik olması!

Yakinen takipçisiyim...

Kaz Dağları elden gidiyor algısına inanmayınız

Dış mihraklar ya da kendi içimizdeki iç mihrak hainlerin yeni kalkışması Kaz Dağının adını kullanarak Gezi Olayları muadili bir olay yaratmak isteyen sözde ağaç orman severler özde vatan haini sayılabilecek kişiler ve birkaç marjinal grup kendilerine iş olsun diye yine ayaklandılar. 

Kaz Dağları'na 40 km mesafedeki kirazlı maden sahasını sanki Kaz Dağları katlediliyormuş gibi pazarlamaya kalkan muhalif kesimin sosyal medya üzerinden algı operasyonu yürüterek her zamanki gibi birilerine piyonluk yapma çabası içerisindeler. Gezi ayaklanmasını da aynı şekilde manipüle ederek pazarlamaya çalıştılar, orada da mesele ağaç olmadığını itiraf etmişlerdi.

“Kaz Dağları'nda doğa katlediliyor" yalanıyla günlerdir halkı sokağa dökmek için büyük bir provokasyonun olduğunu görüyoruz. Gündemin ilk sırasına taşınmak istenen provokasyonun başında, CHP ve HDP'nin yer aldığını görmek yine ülkemiz adına üzücü bir durum. 19 yıl önce SİT alanından çıkarma kararını 2000 yılında CHP Kayseri milletvekili adayı Mimarlar Odası Başkanı Prof. Dr. İclal Sema Dinçer’in imzasıyla SİT alanından çıkarılması ayrı bir soru işareti. 

Aklıselim olma zamanı. Oyuna gelme TÜRKİYE.... 

Tüm Müslüman Aleminin ve tüm okuyucularımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle ve en kalbi duygularımla kutlarım. İyi bayramlar… 

GÜNÜN SÖZÜ: BEN KAYBOLUP GİDENLERİ SEVMEM

HZ. İBRAHİM