​RATKO MLADİC NE İDİYSE ADİL ÖKSÜZ ODUR!

Ozan CEYHUN 19 Ağu 2017

Ozan CEYHUN
Tüm Yazıları
Türkiye ve Almanya arasında yine Almanya'nın Fetullah Gülenci Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına yönelik tavrından kaynaklanan yeni bir kriz yaşanmakta.

Türkiye ve Almanya arasında yine Almanya'nın Fetullah Gülenci Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına yönelik tavrından kaynaklanan yeni bir kriz yaşanmakta. Alman kamuoyu aynı AB kamuoyu olduğu gibi bir kez daha bu konuda aldatılmakta. Adil Öksüz adı sokaktaki Alman için hiç bir şey ifade etmediğinden her yazılana inanması mümkün.

Oysa Adil Öksüz bir insanlık düşmanı. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye'de kanlı bir darbe girişiminde bulunan ve sivilleri katleden asker üniformalı teröristlerin başındaki “imam”! Emirlerini direkt olarak ABD'de barınmakta olan FETÖ terör örgütünün elebaşısı Fetullah Gülen'den alan ve Türkiye'de ordudan sorumlu “imam”! 15 Temmuz 2016 gecesi Ankara'da darbe karargahı olarak kullandıkları Akıncı Hava Üssü'nde emrindeki subaylara “darbeye direnenleri acımasızca öldürün” emrini bizzat Fetullah Gülen adına verdiği hali hazırda sürmekte olan duruşmalarda kanıtlanan “terör örgütü imamı”.

Mahkemelerde “yaptıklarından pişman olan” sanıkların neredeyse hepsi “başımızda o vardı” diye itiraf etmekteler.

Kısacası Adil Öksüz'ün bir cani olarak “Sırp Kasabı” diye nam salmış ve sadece 1995 yılında Srebrenica'da 8000 Bosnalı Müslümanın katledilmesi emrini verdiği bilinen Ratko Mladic'ten hiç bir farkı yok. Kendi kendini “general” ilan eden Ratko Mladic ne ise, kendisini “imam” ilan eden Adil Öksüz odur! İnsanlık düşmanı bir cani!

Ratko Mladic eğer Almanya'ya gelmeye kalksaydı anında tutuklanır ve Lahey'deki (Den Haag) Uluslararası İnsan Hakları Mahkemesi'nde yargılanmak üzere Hollanda'ya teslim edilirdi.

Peki o zaman Adil Öksüz konusunda Almanya niye aynı titizliği göstermiyor? Bir çok şahıs onu Frankfurt'ta ve Baden Württemberg eyaletinde gördüklerini söylüyorlar. Doğruluğunu bilmiyoruz. Ancak hali hazırda Almanya'nın Türkiye'yi kana bulayan ve Almanya'ya kaçan FETÖ terör örgütü mensubu teröristlerin “oteli” gibi bir konumda olması şüphelerini artırmakta.

Ratko Mladic isimli cani Almanya'da “sığınma hakkı” talep etseydi alamazdı. Peki o zaman nasıl oluyor da onun gibi aşağılık bir insanlık düşmanı olan Adil Öksüz, Almanya'ya gelebildiyse “sığınma hakkı” bahanesi ile hesap vermekten kurtulabileceğine inanmakta?

Aslında Alman kamuoyunun bilmesi gereken ana gerçek Almanya'da medya organlarının pazarladığı gibi Fetullah Gülen isimli İslam dinini istismar eden sahte imamın gerçekte en az DEAŞ kadar tehlikeli bir terör örgütünün başında bir terörist olduğu gerçeği. Almanya'da Fetullah Gülen'in “ılımlı İslamı” temsil ettiği yalanı yayılıyor.

Uyan Almanya, uyan! Tehlikeli bir oyunun içindesin! Sırf Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a düşman diye sarıldığın “yılan” Almanya için de çok tehlikeli bir “terörist”.

Bugüne kadar yaptıklarına baktığımızda aslında onun eğer Türkiye'ye iade edilmiyorsa çoktan Lahey'de Uluslararası İnsan Hakları Mahkemesi'nde yargılanması gereken bir “insanlık düşmanı” olduğunu tespit edebiliriz. Emrindeki FETÖ terör örgütü sadece Türkiye, Irak ve Suriye'de DEAŞ, PKK ya da PYD gibi terör örgütleri ile iş birliği işe yetinmemekte. Afrika'da, Asya'da ve Ortadoğu'da bir çok terör örgütüyle iş birliği halinde onlarca ülkede etkisini artırmaya çalışan çok tehlikeli bir yapı söz konusu.

Ancak Almanya en başta olmak üzere, Belçika ve Hollanda bu gerçeği görmemek için direnirken bu ülkeleri Türkiye'den kaçan teröristleri için sığınılacak “oteller” olarak kullanan FETÖ terör örgütü bu ülkeler üzerinden faaliyetlerini de sürdürmekte. Rus İstihbarat Teşkilatı FETÖ terör örgütünü iyi tanıyanlardan biri. O nedenle FETÖ terör örgütünün Rusya'ya girişi yasak!

Kendilerini “barışçı” onlara karşı olanları “radikal” diye pazarlayarak Almanya'da çok sayıda tanıdığım politikacıyı kandırdıklarına maalesef defalarca şahit oldum. Bir çok “aklı başında” olduğuna inandığım eski milletvekili arkadaşım “Fetullah Gülen'i” savunacak hale gelmişse Almanya açısından durum çok vahim demektir.

Bir an önce Almanya'nın gerçekleri görmesinde yarar var. Türkiye'de “muhalifim” diyen herkese “tehlikeli terör örgütü mensubu da olsalar” “hoş geldin” diyen bir mantık sonunda en büyük zararı kendisine vereceğinden emin olmalıdır!