RİCH PARTY

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Geçtiğimiz perşembe günü Ortaköy'de ki bir gece kulubünde Taha Özer'in düzenlediği "Rich Party" serilerinden birine ben de perküsyonist olarak dahil oldum.

Açıkçası ilk başta kabul etmekle etmemek arasında kalsam da merakıma yenik düşüp topladım enstrümanlarımı koştum gittim hemen. Yıllar önce babamla birlikte Taha Özer’in bir, iki partisine davetli olarak katılmıştım. O zamandan bu zamana değişen hiçbir şey olmamasına inanın çok şaşırdım. En popüler sanatçıların bile illaki konserleri sekteye uğrayıp, gişe yapamadığı zamanları oluyor. Taha’nın her etkinliği iğne atsanız yere düşmeyecek kalabalıkta. Sosyal medya paylaşımlarından insanlar kendini beğenmiş olduğunu düşünse de bence aksine çok naif, kibar biri. Rica etmeyi, teşekkür etmeyi biliyor. Bu zamanda ne kadar değerli hareketler bunlar, böyle kibar adamlara hasret kaldığımızı düşünüyorum.

Taha’nın “Kür doğum günü” olarak sahnede kutladığı bu özel partide; her tarz şarkılardan oluşturduğu listesi, Taha Özer ve ekibinin muhteşem enerjisi ile bir perşembe gecesinden fazlası yaşandı diyebilirim. Kendi adıma uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir sahnem olmamıştı. Muhteşem bir kalabalık ve sonsuz eğlence. O gecenin bir parçası olmasam bu kadar iyi olduğuna inanmazdım. Eğlencenin adresini arıyorsanız Taha’nın partilerini takibe almanızı tavsiye ediyorum. Tekrar doğum günün kutlu olsun Taha Özer...

Dünya Kızlar Buz Hokeyi Günü

Bu hafta sonu bütün dünya üzerinde kutlanan “Dünya Buz Hokeyi Kızlar Günü”. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu organizasyonu ile Ankara, Erzurum ve İstanbul’da da kutlanıyor. Bugün saat 13.00’te İstanbul Silivrikapı Buz Pisti’nde başlayacak olan etkinlikte, Milli Antrenör Merve Tunalı; “amacımız kızları buz hokeyi ile tanıştırmak ve kız çocuklarına buz hokeyini sevdirmek” diyor ve ekliyor, “geçtiğimiz sene sadece bu etkinlikte kaymaya gelip, sporculuğa adım atan birçok kızımız oldu”.

Siz de bu yağmurlu pazar gününde yapacak bir etkinlik arıyorsanız, milli antrenörler, profesyonel sporcular ve benimle birlikte buz pistine çıkabilirsiniz.

 “Buz hokeyi oynamak, bir kadının ne kadar güçlü ve kuvvetli olabileceğinin en büyük örneği; eğer kaygan zeminde ayağınız yere sağlam basabiliyorsa hayatta her zaman güçlü ve sağlam adımlarla yürüyebilirsiniz. Haydi kızlar buza!”

Sevgi ve müzikle kalın...