​SANKİ DALAİ LAMA AFRİN'DE OTURUYOR

Alican DEĞER 25 Oca 2018

Alican DEĞER
Tüm Yazıları
Sanki PKK dünyanın en demokrat örgütü. Her işlerini hukuka uygun yapıyor. Barış pıtırcıkları adeta.

Adam öldürme, mayın döşeme, imamından öğretmenine suikastlar, canlı bomba eylemleri, şehirlerin göbeğinde bomba yüklü araç patlatıp işinden evine gidenleri katletme, pusu kurma, uyuşturucu ticareti yapma, adam kaçırma, rehin alma, iş makinesi yakma… Alın ceza kanununu önünüze, hadi bizimkini istemediniz ne bileyim İsviçre ceza kanununu alın, her maddeye değil neredeyse her cümleye uygun bir suç bulursunuz PKK’da.

Amerika’nın derdini anlıyorum. Kendilerince lejyoner devşirdiler. Peki bizimkilere ne demeli? PKK’nın yediği tüm bu haltlar unutuldu, PKK aklandı paklandı, Türkiye oldu kötü. Yahu vicdanı olan böylesi bir yargıya varabilir mi?

PKK sınırın ötesinde kendince bir alan tutunca eldeki silah gidip yerine defne dalı mı geldi yani. 5 bin tır silah değil, spor malzemesi mi taşındı? Marksist öğreti rafa kaldırılıp Dalai Lama’nın kitapları mı okutulur oldu? Ne oldu? Zemzem kuyusu vardı da içine girip aklandılar mı? Vaftiz olup yeniden mi doğdular? PKK ne zaman barışçı oldu?

Başından beri böyleydiler de silahları ve bombalarıyla takiye mi yapıyorlardı yani?

Sapla saman birbirine karışmış durumda. Şimdi açık açık “PKK ile mücadele etmeyin” diyemeyenler, dolaylı olarak barış havarisi kesilmiş durumda. Hiçbir şey bilmeyen FETÖ’cü lafazanların dediklerine baksınlar. Bu harekatın ne kadar gerekli olduğu ortaya çıkar.