ŞEHİRLİ KOVBOY KIZI

Yonca ORTAN 18 Kas 2018

Yonca ORTAN
Tüm Yazıları
Kovboy botları geçtiğimiz sezondan beri ayakkabı trendlerinin yıldızı gibi görünüyor.

Vahşi Batı stilinin ikon parçası olan kovboy botları bu sezon çok daha renkli ve çok daha çekici.
Batı tarzı çizgilere sahip olan kovboy bot modelleri bu sezon bayanların favorisi. Ayakkabı modellerinin en trend tasarımları arasında olan kovboy çizmeler ve botlar sizinde bu sezon dolabınızda olması gereken önemli bir parça.
Kovboy çizme trendi, emin adımlarla geliyor. Bu trendi her kıyafetle kullanmanız mümkün. Ayak bileği şeklinize göre midi eteklerle giymek en popülerlerinden.

Hollywood’un Western filmlerinden ilham alınarak tasarlanan kovboy botları, Emporio Armani’den Fendi’ye kadar Milano Moda Haftası defilelerinde en göze çarpan trendlerdendi.Yıllardır trend olan kovboy botları, her markanın koleksiyonuna eklediği bir parça oldu artık.

Binicilikten ilham alan çizgilere sahip kovboy çizmeleri bu sezon zirveyi zorlayacak gibi duruyor. Ayakkabı listelerinin ilk sırasında karşımıza çıkacak olan kovboy çizmeleri, sezonun en önemli trendlerinden. Bu bir gerçek.

1970'lerin en trend ayakkabılarından olan ''kovboy çizmeleri'' bu sezon değişik desenlerde, şekillerde ayaklarda olacak. Hazır mıyız? Sadece bu kış değil yaz aylarında da kot bir şort, desenli salaş mini elbiseler altında çok göreceğiz. Hem de renk renk. Sizi bilmem ama ben doğru kombinlendiği sürece bu durumdan herkesin memnun kalacağını düşünüyorum.

Klasik kovboy botlarının yanı sıra bu sezon yılan derisi baskılı çizmeler daha bir trend. Ama şöyle bir sır vereyim size; yılan derisi bu sezon çok trend evet ama seneye ya da sonra ki yıla demode olabilir. O yüzden kovboy botu alıp seneye bir köşeye atmak istemiyorsanız yatırımlık bir parçanız olsun. Düz renkleri tercih edebilirsiniz. Taba rengi gibi...

Kovboy botları en güzel midi boy etek ve elbiseler ile uyum sağlıyor. Streç kot ve taytlar ile de harika görünüyor. Açıkçası dolabınızda ki her parça ile rahatlıkla şık bir şekilde kombinleyebilir, bir çok stile ekleyebilirsiniz

Takım elbise ile;
Serin havalar için mükemmel eşleşme. Bir çift kovboy çizmesiyle takımınızı parlatın.

Kesinlikle farklı ve trendy görüneceksiniz.
Kovboy çizmesini etek ile kombin edecekseniz kısa çizmeyi tercih etmelisiniz. Topuklu kovboy çizmeleri çok iyi bir görüntü verecektir. Hem bacak boyunuz da topuklu çizme sayesinde daha uzun gözükür.
❗️Mutlaka dar kalıp pantolon tercih etmelisiniz. Kovboy çizmesinin içerisine paçalarınızı yerleştirmeniz önemlidir. Bol, boru paça pantolonlarla kovboy çizmesi kombin edilmemelidir.

Kovboy çizmesi giydiğinizde abartılı ve parıltılı elbise giymeyin: Kovboy çizmesi giydiğinizde diğer kısımlarınız basit olsun. Rüküşlükten kaçının. Bırakın insanlar kovboy çizmenize odaklansın.

Kovboy çizmesini her gün giymeyin: Kovboy çizmenizi arada bir giyerseniz daha iyi olur. Bu giyim tarzını çok sevseniz dahi tavsiyemiz her gün tercih etmemeniz yoksa “şu kovboy çizmeli kız” diye etiketlenirsiniz.

Her ne giyerseniz giyin kendi tarzınız ile harmanlamanız, sizi daima bir adım öne taşıyacaktır.