TABİİ Kİ KRALİÇE

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Şüphesiz ki Türk Pop müziğinin yeri asla doldurulamaz kraliçesi Hande Yener ve Tepki'nin düeti 'Olmazsan Olmaz' dijital müzik platformlarında yerini aldı.

Şüphesiz ki Türk Pop müziğinin yeri asla doldurulamaz kraliçesi Hande Yener ve Tepki’nin düeti ‘Olmazsan Olmaz’ dijital müzik platformlarında yerini aldı. Pandemi başından bugüne kadar müzik listelerini alevlendiren şarkıların tamamı Hande Yener imzası taşıyor. Güzelliği, şarkıları, cesareti birleşince ortaya çıkanı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Tabii başarı kısmı da önemli, Hande Yener’in Spotify’daki aylık dinleyici sayısı 1.5 Milyon barajını geçti. Hande Yener kendi jenerasyonundaki en çok dinlenen kadın şarkıcı oldu.

Hem tarzına hem de şarkılarına hayranım Hande Yener’in. Yeni imajıyla tansiyonları yükselttiği bir gerçek. Artık dünya standartlarındaki klip ve görsellere daha da yaklaştığımızı düşünüyorum. Sanırım Amerika’da nasıl ki Jlo’ya hayranlık duyuyorsak bu ülkede de Hande Yener noktayı koydu. Son dönemlerde sadece çıplaklığı meşhur olmak zannedenlere inat yıllardır başarı ile cesareti bir arada yürütebilen harika isim. Yoğun bir tempoda çalışırken hem sağlığına dikkat etmek, hem fiziğini korumak hem de başarıdan başarıya koşmak kim bilir ne kadar zordur. Umarım ki genç birçok isim Hande Yener’i kendine örnek alır. Sanat her şeyden öte bir yaşam biçimi, bunu anlamadan ve yaşamadan gerçek bir sanatçı olmak çok zor. Siz hala Hande Yener ve Tepki’nin harika düetini dinlemediyseniz hemen son ses dinlemenizi tavsiye ediyorum. Sevgi ve müzikle kalın…