Vakıf Katılım web

TERÖR, TERÖRİST BU ÜLKENİN DEĞERİ OLAMAZ

Yunus GÖKSU 04 Nis 2018

Yunus GÖKSU
Tüm Yazıları
Bir zamanlar muhalif olmak modaydı, Cumhuriyet Halk Partisi için şimdilerde ise teröre, teröriste destek olmak moda oldu.

 Artık o kadar ileriye gidiliyor ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında alenen teröre, teröriste sahip çıktı. Kılıçdaroğlu iktidar partisinin karşısında anamuhalefet olmayı nasıl anlamlandırdığı gerçekten merak konusu. Tüm partilerin ortak noktasında bu vatan olması gerekirken Kılıçdaroğlu nasıl olur da bu ülkenin, bu vatanın varlığını ve birliğini yıkmak olan kendi egemenliğini kurmayı hedefleyen silahlı örgüt olan PKK’ya, YPG’ye sahip çıkar.

Kılıçdaroğlu grup toplantısında geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Afrin sınırına giden sanatçı, aydın ve yazarları eleştirmiş ve alenen teröristlerin hedefine koymuş. O gün orada olanlar için şöyle diyor Kılıçdaroğlu, “Barış değil savaşın yanında oldular, mazlumun hakkını savunmadılar”. Yani Kılıçdaroğlu için askerlerimizi şehit eden, sivilleri katleden teröristler mazlum. Kılıçdaroğlu bu kadarla da kalmıyor ve şöyle diyor, “O gün orada olanlar bu ülkenin değerlerine sahip çıkmadılar”. Sayın Kılıçdaroğlu bu ülkenin değeri size göre PKK’mı, YPG mi? Kimseyi düşünmüyorsanız şehitlerimizin yakınlarını ve gazilerimizi düşünün. Yazıklar olsun.

HAYIRLI OLSUN…

Yapılan işin yararına, faydasına bakılmadan “istemeyiz” diyenlere rağmen enerji alanında iyi gelişmeler devam ediyor. Bir yandan “yerli kömür istiyoruz” derken diğer yandan “kömür santraller istemiyoruz” diyerek örgütlerini sokağa çağıran bir muhalefetin olduğu ülkede iş yapmak zor.

Dün Mersin’de ilk Nükleer santralimizin temeli atıldı. Enerji Bakanlığı da çok güzel bir kamu spotu hazırlamış. Birçok olayda olduğu gibi bizim nesil büyük bir tarihe şahitlik etti. Yarım asırlık hayal gerçekleşti. Türkiye için enerji ve teknoloji alanında önemli bir miladı yaşadık milyar dolar bütçe ile gerçekleşen yatırım tüm dünyada da dikkat çekti. Güçlü Türkiye yolunda önemli, büyük  bir adım atıldı. Ülkemiz için hayırlı olsun.