​TUDOR'UN ARKASINDA MISINIZ?

Mustafa YAŞAR 03 Ara 2017

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Kim kaybederse beraberinde farklı kayıplar yaşaması kaçınılmaz derbiye her iki takımda gergin başladı.

Kim kaybederse beraberinde farklı kayıplar yaşaması kaçınılmaz derbiye her iki takımda gergin başladı.

Vodafone Park’ta oynadığı son 33 karşılaşmada rakiplerine galibiyet şansı vermeyen, buna karşılık hiçbir derbiyi de kazanamayan Beşiktaş, kendi gibi son dönemde derbilerde yüzü gülmeyen Galatasaray karşısında oyuna daha atak ve konsantre başladı.

Taraftar desteğini de arkasına alan Kartal, ilk yarıda 3 net pozisyondan yararlanamazken; 39.dakikada Oğuzhan’ın Fernando'nun müdahalesi sonrası ceza sahası içinde yerde kalmasına devam kararı veren hakem Fırat Aydınus tepkilerin odağındaki isim oluyordu.

Galatasaray’ın da zaman zaman etkili olduğu devre golsüz biterken, ikinci yarıya adeta fırtına gibi başlayan Beşiktaş, Cenk Tosun ile öne geçtiğinde işin rengi de değişti.

Cenk’in golü sonrası birçok net fırsatı da değerlendiremeyen siyah-beyazlılar ‘ahlar, vahlar’ içinde Tosic ile ikinci golü bulduğunda net olan bir şey vardı ki daha çok istediği ve hak ettiği bir galibiyeti alıyordu.

Bu galibiyet onlar için çok değerli.

Güneş ve talebeleri olası puan kaybında sıkıntı yaşayabilirdi.

Şimdi önleri biraz daha açık artık.

Tudor’lu Galatasaray bir derbiden daha galibiyet alamadan ayrıldı dün.

Şimdi çanlar daha da acı çalacak Hırvat teknik adam için.

Ben yazımı sonlandırıp gazeteye yolladıktan sonra maç sonu basın toplantısında neler olacak bilmiyorum ama kuvvetle muhtemel Tudor  yine ‘istifa edecek misiniz?’ sorularına muhatap kalacak ve o da topu taca atacak orası kesin.

Yönetim mi?

Onlar zaten hafta arası yaptıkları ‘Tudor’un arkasındayız’ açıklaması ile muhtemel sona işaret ettiler aslında anlayana!

Bekleyip görelim.