UZUN HİKAYE;

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Hayat bizi ne zaman hangi yöne sürükleyecek hiç bilemiyoruz. Bunun en büyük örneklerinden biride şüphesiz ki Deniz Seki. Yaşadığı zorlukların ardından artık tamamıyla yeni hayatına adapte olduğunu düşünüyorum.

Deniz Seki’nin merakla beklenen albümü Uzun Hikaye geçtiğimiz hafta müzikseverler ile buluştu. Uzun Hikaye albümü için Deniz Seki ‘Kariyerimin en özel albümü’ dedi. Sezen Aksu’dan Ahmet Kaya’ya muhteşem bir duygu patlaması, muhteşem bir duygu aktarımı. Bugüne kadar söyleyemediğim her şeyi şarkılarımla anlattım, özellikle de Ahmet Kaya’nın ‘Nerden Bileceksiniz?’ şarkısı yaşadıklarımın kısa bir özeti diyor Seki.

Özellikle de sözü ve müziği başarılı müzisyen Serkan Seki’ye ait olan ‘Helal Ettim Hakkımı’ düetine bayıldım. Uzun zaman olmuş bir şarkıyı bu kadar sarıp sarıp dinlemeyeli. Ne güzel duygular, ne yaşanmışlıklar neler neler anlatıyor bu şarkı. Ayrıca Serkan Seki’nin müzik kariyeri haricinde başarılı bir sporcu olduğunu da paylaşmak istiyorum. Birçok kişinin asla cesaret edemeyeceği Muay Thai ile profesyonel olarak ilgileniyor. İzlediğim video paylaşımlarından müzikte olduğu kadar Muay Thai’de de oldukça başarılı. Serkan Seki, Helal Ettim Hakkımı ile daha çok kitleye ulaşıp kendini sevdireceğe benziyor, hayat bu belli mi olur belki ileride söz müziği Serkan Seki’ye ait olan bir şarkıda bana gelir belki.

Hazır buldumculuğun yaygın olduğu, yeni düzenlemeli tek şarkıyı dijitale yükleyip playback yaparak sahne alan şarkıcıların gözünün içine baka baka Deniz Seki’nin 12 şarkılık albümü bayağı ses getireceğe benziyor. Artık mutsuz olduğu günlerin bitmesini en çok isteyenlerden biri olarak bu albüm Deniz Seki gibi biz sevenlerine de iyi gelecek. Uzun hikayeyi bütün dijital platformlardan telefon, tablet ve bilgisayarlarınıza indirebileceğiniz gibi sadece dinleyebilirsiniz de. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

Sevgi ve müzikle kalın...