"Fantastik Kurgu" Kaos Filmlerine Taş Çıkartan Bir Gerçek:

Beyaz Saray'ın saldırıya uğradığı "Fantastik kurgu" kaos filmleriyle alay edercesine, yaşamak zorunda kaldığımız, akılları ve hayalleri zorlayan bir darbe girişimiyle karşı karşıyayız.

Pazar 17 Temmuz 2016 00:00
NİCE SALDIRISI

En az 77 can kaybı, 100'den fazla yaralı! Artık dünya IŞİD'le mücadelenin yanlış yapıldığını görmek zorunda. Kavramsal doğruluk üretmeyen bu mücadele, taktik sahada IŞİD'i küçültür görünürken dünyanın dört bir yanına ve insanlığın geleceğine IŞİD kanserini yayıyor.

Cuma 15 Temmuz 2016 00:00
BAHOZ!

Teyide muhtaç olmakla birlikte, PKK'nın en önemli figürlerinden biri olan Fehman Hüseyin-kod Bahoz Erdal'ın, 9 Temmuz akşamı Suriye'de Himo-Kamışlı arasında bombalı araç saldırısıyla hedef alındığı ve öldürüldüğü ifade ediliyor.

Pazartesi 11 Temmuz 2016 00:00
CHİLCOT RAPORU ÜZERİNDEN : DÖKÜLEN TİMSAH GÖZYAŞLARI VE DİZAYNDA YENİ EVRE

1991 Körfez Savaşı'ndan hemen sonra Irak'ta 32nci paralelin güneyinde ve 36ncı paralelin kuzeyinde Uçuşa Yasak Bölgeler (No-fly zone, NFZ) devreye girdi.

Cumartesi 09 Temmuz 2016 00:00
''iSTİHBARAT VE FİZİKİ GÜVENLİKTE ZAFİYET VAR(!) HEZAYANLARIYLA...''

Atatürk Havaalanı'na yapılan saldırının Dış Hatlar Terminal girişleri ile otopark arasına sıkıştığı ve zirve noktasına da bu alanda ulaştığı görülüyor.

Cumartesi 02 Temmuz 2016 00:00
ABD SADECE BİZİM ''TERÖRİST'' İLAN ETTİĞİMİZ ÖRGÜTLERLE Mİ İŞBİRLİĞİ YAPIYOR?

Geçen Pazartesi Alman Der Spiegel dergisine konuşan Obama'nın İŞİD'le mücadele özel temsilcisi Brett H. McGurk, özetle; "IŞİD'le mücadelede yeni bir safhaya geçildiğini, hedeflerinin IŞİD'e aynı anda değişik cephelerde saldırmak olduğunu, Felluce ve Rakka`ya iki önemli saldırı yapılacağını..." söyledi.

Salı 14 Haziran 2016 00:00
HİBRİT TERÖR!

PKK'ya dair bilinen ezberleri artık bir tarafa bırakmamız gerekiyor. Geçmiş yıllarda tek boyutlu tek zamanlı tek alanlı tek eksenli eylemler gerçekleştiren PKK, artık çok eksenli, çok boyutlu çok alanlı çok zamanlı eylemler gerçekleştirmeye çalışıyor.

Çarşamba 08 Haziran 2016 00:00
PKK-HBDH: KİRLİ TERÖRÜN KİRLİ ÖRGÜTLERİ VE KİRLİ METOTLARI

Bir yandan Güneydoğumuzda PKK terörü ve ürettiği asimetrik kirlilikle mücadele sürerken, bir yandan da PKK ve yasadışı silahlı sol örgütler arasında oluşturulan HBDH (sözde-Halkların Birleşik Devrim Hareketi) adındaki meşum ittifak, özellikle Karadeniz bölgesinde yeni bir terör alanı açmaya çalışıyor.

Pazartesi 06 Haziran 2016 00:00