PAZARLA BERABER MORALLER DE DARALIYOR!

Aylardır otomotiv pazarında işlerin pek de iyi gitmediğini yazıyoruz. Aylık ve yıllık satışlarda geçen yıla göre yapılan değerlendirmelerde hep bir azalma söz konusu.

Pazartesi 11 Haziran 2018 02:10
OTOMOTİV'DE KADINLAR VE MÜHENDİSLER…

Önce yerli otomobil projesinde CEO olarak atanan Mehmet Gürcan Karakaş'tan başlayalım.

Pazartesi 04 Haziran 2018 02:00
OSD'DEN ABD'YE YANIT!

Haberi sayfada okuyacaksınız… ABD'nin motorlu taşıt araçları ve parçaları ithalatının ülkenin ulusal güvenliğini tehdit edip etmediğinin incelenmesi amacıyla soruşturma başlatmasıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulunması endişe verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Pazartesi 28 Mayıs 2018 02:05
HURDA MORALİ…

Hurda yasası çıktı ve otomotiv sektörü bu ve önümüzdeki yıl için derin bir "oh" çekti. Çünkü genel bir bakışla rakamlar iyi gidiyor gibi görünse de işler pek iyi gitmiyordu.

Pazartesi 21 Mayıs 2018 02:20
ROBOT ÜRETEN FORD OTOSAN İLETİŞİMİ DE ROBOTLARA MI YAPTIRIYOR?

Geçen hafta kısa bir notla geçiştirdiğim ve daha sonraki haftalarda yazmayı planladığım Ford Otosan İletişim Departmanı benim gelecek haftaları beklememe izin vermedi! Geçen hafta öyle bir iletişim faciası yaptı ki, bu hafta sıcağı sıcağına yazmasam olmaz! Daha önce sıradan bir "şanzıman motoru" haberini sadece 3-4 gazete ile paylaşmayı uygun gören Ford Otosan İletişim ekibi daha sonra diğer gazetecilerden gelen tepkiler üzerine, geçen hafta da "Ford Otosan Kocaeli Fabrika Teknolojisi" haberini bu kez de "telafi amacıyla" 7-8 gazeteci ile paylaşmayı uygun gördü.

Pazartesi 07 Mayıs 2018 02:05
UFAK TEFEK İLETİŞİM KAZALARI!

Çok değil iki ay önce Almanya'nın dünyaca ünlü lastik markası Continental büyük bir skandala imza atmıştı. Nedeni hala meçhul bir gerekçe ile tanıtım filminde Türkiye'yi haritadan silmişti.

Pazartesi 30 Nisan 2018 02:15
HYUNDAİ HİBRİT IONIQ NEDEN KAZANDI?

Geçen hafta genel anlatımla "Otomobil Oscarı" diyebileceğimiz "Türkiye'de Yılın Otomobili" yarışması sonuçlandı.

Pazartesi 23 Nisan 2018 02:20
İTİBARIN NAMUSU!

Geçen hafta Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) olarak bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Türkiye'de Yılın Otomobili yarışması için bir araya geldik.

Pazartesi 09 Nisan 2018 02:10