ÇEŞME'DE 2018'İN EN İYİLERİ!

Her sene Bodrum-Çeşme arasında olan tatlı rekabette bu sene Çeşme açık ara öndeydi! Gerek yeni açılan mekanları, gerek yenilenen konseptleri ile 2018 yazına damgasını Çeşme vurdu.

Pazar 09 Eylül 2018 02:30
BİR VEJETERYANIN GÜRKAN ŞEF'LE İMTİHANI!

İnsan mesleği için bazen zor durumlarda kalabiliyor; asla yapmam dediği şeyleri yapmak zorunda oluyor! Bir vejeteryanın et yemesi gibi. Kurban Bayramı öncesi sizler için Gürkan Şef'le buluştuk!

Pazar 11 Eylül 2016 00:00
HAYALLER AMSTERDAM , GERÇEKLER AMSTERDAM!

1 Günü yazılarında bu hafta Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dayız! Bi'acaip yer burası: oldukça kuzeyde ama insanları sıcak, deniz seviyesinin altında ama su basmıyor,

Pazar 04 Eylül 2016 00:00
1 GÜN 1000 TURNA KUŞUNUZ OLSUN!

Biz 80ler kuşağında origamiye saygıyla karışık bir küskünlük vardır. TRT'nin Cumartesi programlarında, "Haydi beraber yapalım" diye TV karşısına geçtiğiniz ama hep kenarda bir yapılmışı olan, belki de hayatta yaşadığımız ilk yanlış öğretilerden biriydi: nasıl olsa herşeyin; kenarda yapılmışı var; sen boşuna heves etme, kendi başına hiç uğraşma!

Pazar 28 Ağustos 2016 00:00
ROMA'NIN 1 GÜNÜ

Biz fanilerin ölmeden önce mutlaka görmek istediği şehirdir Roma... "Roman Holiday" ve "La Grande Bellezza" gibi kült filmlere ilham vermiş olan şehirde, siz de kendinizi bir film setinde gibi hissedersiniz.

Pazar 31 Temmuz 2016 00:00
BİR GÜNE BİR KAÇ HAYAT SIĞDIRAN ALİ ESAD GÖKSEL

Hepimizin bir yerden tanıdığı, "İstanbul Beyefendisi" kavramının vücut bulmuş hali olan Ali Esad Göksel, Nişantaşı'nın en merkezi yerinde, ağaçlar arasındaki ofisinde karşılıyor bizi... İstanbul'da gördüğümüz bir çok mimari tasarımın çıktığı bu ofis, aynı zamanda bir müze gibi. Bir tarafta Bizans ikonaları, öbür yanda toplanmış heykeller, yerlerde bile beş yüz yıllık tarihi eserler ... Her yan bir tat, bir doku... Nereye bakmanız, hatta basmanız gerektiğini bilemiyorsunuz!

Pazar 24 Temmuz 2016 00:00
BERLİN'İN 1 GÜNÜ

Bir şehri, semti, mahalleyi size en iyi sokakları ve sakinleri anlatır. Farketmediğiniz şeyleri dışarıdan bir gözle görmek gerekir bazen. İşte tam da bu yüzden, sizlerle on beş günde bir kaybolduğumuz şehirleri, merak ettiğimiz yerleri ve duyduğumuz hikayeleri paylaşacağız!

Pazar 17 Temmuz 2016 00:00
ALAÇATI'DA AKTİF BİR YAŞAM

Çağla Kubat... Onu bir çok şekilde tanımlayabiliyorsunuz; dünya çapında başarılı bir sporcu, Türkiye eski güzeli, İtalyan Lisesi birincisi, küçükken piyano çalmış, okul basketbol takımının kaptanı olmuş, ileri derecede İtalyanca, İngilizce ve Latince biliyor, İTÜ Makine Mühendisliği mezunu, oyuncu, sunucu, Türkiye'deki en iyi sörf okullarından birinin sahibi ve eğitmeni, harika bir eş ve güzel bir anne...

Pazar 10 Temmuz 2016 00:00