AK PARTİ'YE UYARI VERMEK İSTEYENLER

Hâlis bir niyetle ama bu uygunsuz zamanda AK Parti'nin kulağını çekip uyarmak isteyenler, acaba yolsuzluk konusundaki söylentilerin ayyuka çıkmış olduğu CHP belediyeleri için ne düşünüyorlar?

Cuma 11 Mayıs 2018 02:05
FETÖ SİNEKLERİNİN BESLENDİĞİ BATAKLIK

Eğitim sistemimiz, "sınav müşterisi öğrenci" yetiştiren bir sektör olmaktan kurtulmalıdır. Birçoğu yaldızlı bir kâğıt parçasına dönüşmüş olan okul diplomaları, bilgi, beceri ve liyâkate tercih edildiği sürece, FETÖ'nün yaydığı mikroptan hangi aşıyla korunabiliriz?

Çarşamba 09 Mayıs 2018 02:20
YİNE FETÖ, YİNE MAĞDURİYET OYUNU

Türk ve Müslüman olmanın verdiği müspet zaafları, kendi menfi amaçları için kullandılar. Sözüm ona, askerî okullardan atılanlar hep onların evlatlarıydı.

Pazar 06 Mayıs 2018 02:35
CHP, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NDEN BÜYÜK MÜ?

Kendi partisi içinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkıp genel başkanlık yarışına giren, ama kendi partisi tarafından genel başkanlığa lâyık görülmeyen Muharrem İnce, şimdi yine aynı parti tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanlığına lâyık görülüyor.

Cumartesi 05 Mayıs 2018 02:30
KÜLTÜREL FAALİYETLERDE YENİ NESİL İHTİYÂCI

Futbol üzerinden verdiğim örnekleri aklımızın bir kenarında tutarak devam edelim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en üst makam olarak "kültürel iktidar" konusundaki eksiklikleri dile getirmesinin üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen, konu güncelliğini yitirmeye başladı.

Çarşamba 02 Mayıs 2018 02:10
LAİKLİĞİ LAİKLER BİTİRDİ

Laiklik dediler kalktılar, laiklik dediler oturdular. "367" diye bir garabet uydurup Meclis'i kilitlediler. Tek amaçları eşinin başı modernliğe(!), çağdaşlığa(!) ve daha da önemlisi laikliğe(!) aykırı bir şekilde örtülü olduğu için Abdullah Gül'e etmedikleri laf kalmadı. İronik hakaret edebilmek için George Clooney'e bile benzettiler.

Pazar 29 Nisan 2018 02:30
SİYASAL KONSOMASYON

Vaktiyle "SHP" adıyla siyâset yaparken, PKK'nın o zamanki siyâsî kolunu Meclis'e sokan zihniyet, 1 Temmuz 2015 genel seçimlerinde de HDP ile "iyi sallamışlardı." Derken gün geçti, şartlar değişti.

Çarşamba 25 Nisan 2018 02:10
KURT YÜRÜYÜŞÜ VE ERKEN SEÇİM

Kurt, Türk kültüründe önemli bir semboldür.

Pazar 22 Nisan 2018 02:30