GEÇ KALMIŞ BİR KARL LAGERFELD YAZISI

Bir markayı baştan yaratmak mı daha zor, yoksa ölü bir markayı tekrar diriltmek mi diye dünya otoritelerine sorsak muhtemelen ikincisini seçeceklerdir. Otoritelere aldırmayan, zorluğu pazara çeviren ve gizemiyle tüketici kültürünü harmanlayan Karl Lagerfeld efsanesinin doğuş noktası tam da burası işte.

Pazar 31 Mart 2019 03:05
EKREM İMAMOĞLU CHP LİDERLİĞİNE Mİ HAZIRLANIYOR?

Bundan birkaç hafta önce Muharrem İnce'nin CHP içinde sessizliğini koruduğunu, yerel seçimlerden sonra ortaya çıkarak genel başkanlık tartışması başlatacağını yazmıştım. Tabi bu durumun olması için CHP'nin seçimlerde uğrayacağı başarısızlığın büyük bir etken olacağını da ifade etmiştim.

Cumartesi 30 Mart 2019 02:40
FLASH TV KAPANMASAYDI YENİ PARTİNİN REKLAMINI YAPARDI

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gezi olayları sırasında hafızalara kazınan o meşhur "demokrasi sadece sandık değildir" sözü nihayet hayat bulacak. Çünkü kurmayı planladıkları parti projesi tabela partisinden öteye gitmeyecek. Zira demokrasilerde tabela partilerine de yer olduğu kuşkusuz bir gerçek.

Perşembe 07 Mart 2019 02:35
OSCAR MI DAHA ÇEKİCİ YOKSA STARBUCKS MI?

Geçen hafta Pazar günü Oscar törenleri öncesi Alfonso Cuaron'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu Roma'nın en iyi film ödülünü alacağına kesin gözüyle bakıyordum.

Pazar 03 Mart 2019 03:05
KENEVİRLE GELEN DEVRİM

"Ülkemizde keneviri yok ettik. Kenevirden atlet, fanila dokunurdu.

Pazar 13 Ocak 2019 03:05
KAYBEDENLER KULÜBÜ ADLI İSİM ENFLASYONUNUN YENİ ADAYI EKREM İMAMOĞLU

Sanırım düşünce ve yazı detoksu yaptığım günlerin başıydı. Bir televizyon programında CHP parti meclis üyesi Erdal Aksünger'in, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen'i övdüğü konuşmaları işitince bir kez daha anladım ki temel mesele CHP'nin aday profilinde değil bizatihi mantalitesinde saklıydı.

Pazar 23 Aralık 2018 03:00
ELİTE DİZİSİ İSLAMOFOBİK Mİ?

İspanyol dizileri gündemimize La Casa De Papel'le girdi.

Pazar 18 Kasım 2018 02:55
İZMİR'İ YALNIZLIĞA MAHKÛM EDENLER

Her ne kadar Kadıköylü olmaktan ötürü kendimi şanslı hissetsem de çocukluğumdan üniversite yıllarına kadar uzanan hayatım İzmir'de geçti…

Pazar 11 Kasım 2018 03:05