MİLLETİN KURDUĞU İTTİFAK…

Eskiden gençlik hareketlerinin içinde mücadele yürütürken en çok attığımız sloganlardan biri, "faşizme karşı omuz omuza" idi.

Pazar 28 Ekim 2018 03:05
BAL BAL DEMEKLE AĞIZ TATLANMAZ, TÜRKÜM DEMEKLE TÜRK OLUNMAZ

Öyle ya, demokratikleşme ve normalleşme ha deyince olacak şeyler değil. En büyük hatalarımızdan biri ise bugüne kadar elde ettiğimiz kazanımların pamuk ipliğine bağlı olduğunu unutuşumuz. Hatırladığımızda ise her şey için çok geç kalmış oluyor.

Pazar 21 Ekim 2018 03:15
MAGAZİN YAZISI

Basında Çağla Şıkel'in aylık kazancının 200 bin lirayı bulduğu yönünde haberler çıkınca Şıkel buna tepki göstererek, "Kimler ne paralar kazanıyor. Ben köpek gibi çalışıyorum. 20 senedir bu mesleğin içindeyim. Kimse 'Çağla nasıl bu kadar para kazanıyor?' diyemez." demiş.

Pazartesi 01 Ekim 2018 02:40
BİR MEDYA ELEŞTİRİSİ VE BİZİM YAZARLARIMIZ

Son günlerde medyayla ve gazetelerin geleceğiyle ilgili basında çıkan yazıları büyük bir zevkle takip ediyorum. Her ne kadar yazılan tüm yazılar kişisel çıkarlarla ilgili olsa da konunun ana temeline ve medyanın geleceğine ilişkin fikir edinebiliyorsunuz.

Pazartesi 24 Eylül 2018 02:40
MAKAM ARACI

Önceki gün Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak tarafından gerçekleştirilen doğru hamle vatandaşın son zamanlarda devletten beklediği tasarruf tedbirlerinin başında geliyordu. Buna göre Albayrak'ın imzasıyla tüm kamu araçlarının envanteri çıkarılarak kamu araçlarının hem sınıfları düşürülecek hem de sayıları azaltılacak. Ayrıca Türkiye'de üretilen araçların kullanımı zorunlu olacak.

Pazar 09 Eylül 2018 03:05
ASIL HEDEF CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ!

Darbe her zaman topla tüfekle yapılmaz.

Pazar 19 Ağustos 2018 02:45
FUAT UĞUR HAKSIZ MI?

Yalnızlık kavramı üzerine epey düşünür, kafa yorarım. Yalnızlık diye bahsettiğimiz durumun kelime anlamı ile örtüştüğüne ise zerre inanmam.

Pazar 15 Temmuz 2018 02:35