HAVADA MİS GİBİ MAKARNA VE KEK KOKUSU VAR…

Her şey bu kadar mıydı? diyebilirsiniz. Evet aslında bu kadardı ve "nerede kalmıştık…" mottosuyla yoluna devam eden bir ülke var artık önümüzde. Bu seçim öyle bir seçim oldu ki tüm ezberleri altüst etti, toplumun iradesini sandığa yansıttığı en demokratik seçim olma özelliğini de beraberinde getirdi.

Pazar 01 Temmuz 2018 02:45
HER ŞEY İZMİR MARŞI'YLA ÇÖZÜLSEYDİ…

Piri Reis Üniversitesi'nin mezuniyet gününde yaşananları izleyince bir kez daha ikna oldum. Neye ikna olduğumu birazdan anlatacağım. Ama önce yaşananları bir hatırlayalım.

Pazartesi 11 Haziran 2018 02:20
MECLİS İŞLEVİNİ YİTİRİYOR MU?

Geçen gün "modernlerin" başkenti Bağdat Caddesi'nde otururken arka masamda konuşulanlara kulak verdim. Yanlış hatırlamıyorsam, üç kişilik bir arkadaş grubuydu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce'ye, Meclis seçimlerinde ise HDP'ye vermekten bahsediyorlardı. Erdoğan'ı devirmenin formülü olarak bunu öngörüyordu müzmin muhaliflerimiz, "modernlerimiz"…

Pazartesi 04 Haziran 2018 02:25
AK PARTİ GENÇLERE NASIL ULAŞMALI?

Siyaset sahnesine, gazete köşelerine, dergilere, mecmualara bakıyorum da gençlerle ilgili yazılan yazıların anlamsızlığı ve klişe cümlelerden oluşması gözüme ilk çarpan gerçeklerin başında geliyor.

Pazar 27 Mayıs 2018 02:50
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI NEYE/NELERE GÖRE BELİRLEMELİ?

"Birileri bir fitne, fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? Oyumu Cumhurbaşkanıma vereceğim ama parlamentoda AK Parti'ye vermeyeceğim.

Pazar 13 Mayıs 2018 02:45
ERDOĞAN DIŞINDA KİMSEYE EYVALLAHI OLMAYANLARIN SEÇİMİ…

Laflıyorduk. Sokağın bir köşesinde. Çayından bir yudum alırken, "oyum Erdoğan'a oğul, o var olmalı, ülke için…" diyordu. Gözlerine baktım, "Amca neden Erdoğan?" dedim. Pek varlıklı biri değildi, ama uğruna öleceği ailesi ve ülkesi vardı. Konuşmasının her cümlesinde bunu söylüyordu.

Pazar 06 Mayıs 2018 02:45
SİYASİ CENAZELERİ MUHATAP ALMAK YA DA ALMAMAK… İŞTE BÜTÜN MESELE BU!

Nihayet Abdullah Gül konuştu ve 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Geç kalmış bir açıklama olduğunu söylemek mümkün. Zaten hayatında elde etmiş olduğu tüm makamları Erdoğan'a borçlu olan Gül'ü bitiren kendisinin ismi her tarafta konuşulurken sessiz kalması oldu.

Pazar 29 Nisan 2018 02:40
BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNDE SON VİRAJ: CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısına, AK Parti olumlu yanıt verdi ve Türkiye 24 Haziran'da sandık başına gidiyor.

Pazar 22 Nisan 2018 02:45