ADİL KULLANIM KOTASI NE OLACAK?

Adil Kullanım Kotası ne olacak? Kim ne derse desin Türkiye'deki internet kullanımının önündeki engellerin en büyüğü, internet servis sağlayıcıları tarafından uygulanan Adil Kullanım Kotası (AKK) uygulaması.

Perşembe 15 Eylül 2016 00:00
SAMSUNG GALAXY NOTE 7 NEDEN PATLIYOR?

Geçen hafta teknoloji dünyasının en önemli konusu Almanya'nın başkenti Berlin'de yapılan IFA Fuarı'ydı. Ta ki Koreli teknoloji devi Samsung en yeni ve en iddialı cep telefonu Galaxy Note 7'leri yaşanan bir pil sorunu nedeniyle tüm dünyada geri çağırma kararı alıncaya kadar.

Perşembe 08 Eylül 2016 00:00
APPLE TÜRKİYE'YE GELİR Mİ?

Üç haftadır Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note 7 ile ilgili bir şeyler yazmak için bilgisayarın başına oturuyorum ama aniden daha önemli bir konu gündeme oturuyor.

Perşembe 01 Eylül 2016 00:00
SAHTE SOSYAL MEDYA ETKİLEŞİMLERİ

Aslında bu hafta Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note 7 yazacaktım ama geçen hafta bu köşede yayınlanan "sahte internet trafiği" konulu yazı üzerine o kadar çok telefon ve tebrik mesajı aldım ki konunun bir başka ayağı olan sosyal medya etkileşimleri üzerine devam etmek şart oldu.

Perşembe 25 Ağustos 2016 00:00
SAHTE İNTERNET TRAFİĞİ

Türkiye'nin belki en büyük değil ama en bilinen medya satın alma şirketlerinden birinin yeni medya (sektör ağzıyla söylemek gerekirse online) sorumlusuyla konuşuyorum…

Çarşamba 17 Ağustos 2016 00:00
NEREYE KADAR TEKNOLOJİ?

İki lafından biri "teknoloji hayat kurtarmalı" olan biriyim. Bu nedenle de hem yakın çevrem hem de okurlar tarafından acımasızca eleştirildiğim oluyor.

Çarşamba 10 Ağustos 2016 00:00
SAMSUNG , KADINLAR VE CEP TELEFONLARI

Bu köşeyi düzenli olarak takip ediyorsanız Samsung'un dün New York'ta Note serisinin yeni telefonunu tanıttığını zaten biliyorsunuzdur.

Çarşamba 03 Ağustos 2016 00:00
MODEM DEYİP GEÇMEYİN

Birçok tanıdığım evinde veya işyerinde internete bağlanamadığından şikayetçi. Bu şikayetleri gruplayacak olursam bağlantının sık sık kesilmesi, internetin yavaş olması ve evin her odasında çekmiyor olması gibi üç başlığa ayırmam mümkün.

Çarşamba 27 Temmuz 2016 00:00