TÜRKİYE'NİN TEKNİK SERVİS SORUNU

Ne yazık ki ülkemizde cep telefonu sahibi olmak yavaş yavaş pahalı bir iş haline geliyor. Aslında iletişim amaçlı bir aparat olmaktan öteye gidemeyen cep telefonlarının fiyatları kura da bağlı olarak her geçen gün biraz daha artıyor.

Cuma 17 Mayıs 2019 02:20
SAMSUNG TÜRKİYE NE İSTER?

Aslında bugün "Türkiye'nin Teknik Servis" sorunu başlıklı başka bir yazı okuyacaktınız. Ancak 8 Nisan günü Samsung Türkiye'nin noter aracılığıyla bana gönderdiği ihtarname elime geçtiği için konuyu değiştirmek zorunda kaldım.

Cuma 10 Mayıs 2019 02:15
CEP TELEFONUNA ÖTV ZAMMI

1 Mayıs Çarşamba günü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararları ile ülkemizde satılan cep telefonlarına uygulanan ÖTV oranlarında değişikliğe gidildi. Genel anlamda arttırıldı. Hatta satış fiyatı 1.500 TL'nin üzerinde olan cep telefonlarında (ki bu oran toplam cep telefonu pazarının büyük bir kısmını ifade ediyor) ÖTV yüzde 50 olarak revize edildi.

Cuma 03 Mayıs 2019 02:15
KİŞİSEL VERİLER

Farkında mısınız bilmiyorum ama hayatımıza çok yeni giren bir kavram var; kişisel veriler. Ülkemizde kişisel verilerin işlenmesi ve korunması gibi konularda yasa yapıcı olarak çalışan Kişisel Verileri Koruma Kurulu isimli bir de kamu kurumu var. Ancak olay sadece vatandaşlarla şirketler veya vatandaşlarla devletler arasında sınırlı kalacak bir ilişki değil.

Cuma 26 Nisan 2019 02:15
SAMSUNG KATLANDI

Samsung bu hafta içi dünyanın birçok yerinde lokal etkinlikler yaparak Galaxy Fold isimli katlanabilir telefonunu duyurdu. Ancak inceleme için yayıncılara verilen bazı telefonların Türkiye'de Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece "katlanabilirlik" sorunu yaşadıkları ortaya çıktı.

Cuma 19 Nisan 2019 02:20
HONOR YÜKSELEN DEĞER

Yıllar önce Huawei marka cep telefonları arasında sadece farklı bir seriye işaret eden Honor isminin ayrı bir marka olarak konumlandırılması pek eski değil. Yani Çinli telefon devi Huawei, sadece birkaç yıldır Honor'ı ayrı bir marka olarak konumlandırıyor.

Cuma 12 Nisan 2019 02:20
APPLE'IN "YENİ" SERVİSLERİ

Bugün için dünyanın en değerli şirketi olan Apple, bir süredir değer kaybediyor. Evet halen dünyanın kağıt üzerinde en değerli şirketi ama bir süre önce daha da değerliydi.

Cuma 05 Nisan 2019 02:25
MURAT ERKAN DÖNEMİ

Geride bıraktığımız birkaç hafta Turkcell ve Turkcell çalışanları için çok hızlı geçti. Şirketin tepe yönetiminde hiç beklenmeyen bir değişiklik oldu ve şirkette Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Erkan, 15 Mart'ta Turkcell'in yeni Genel Müdürü olarak atandı.

Cumartesi 30 Mart 2019 02:20