DÜNYANIN EN UZUN "AROMATİK YOLU" SAKARYA BOTANİK CENNET VADİSİ'NDEN UZANIYOR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin, Türkiye'nin en güzel kokulu güzergahı olarak nitelendirdiği ve yaklaşık 2 milyon bitkinin yer aldığı 64 km uzunluğa sahip "Sakarya Botanik Cennet Vadisi" projesi dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor.

Salı 20 Temmuz 2021 02:15
TURKCELL'DE ŞARTLAR EŞİT, ŞANSLAR EŞİT

Teknolojinin fırsat eşitleyici gücü vasıtasıyla, kadınları ekonomik olarak güçlendirmek ve girişimlerini desteklemek amacıyla başlattığı Geleceği Yazan Kadınlar; Türkiye'deki kadın mühendis sayısını erkeklere oranla az olan teknoloji alanında artırmak ve teşvik etmek için ''Şartlar eşit, şanslar eşit'' projeleriyle daha çok insana dokunuyor.

Cumartesi 06 Mart 2021 02:40
TÜRKİYE'NİN MÜCEVHERDE İHRACAT DEVİ

Altın, Mücevher ve Pırlanta ihracatı yapan Türk firmaları dünya piyasasına damga vurmaya devam ediyor. Özelikle son 10 yılda, Türkiye'de değerli taş ve metallerden yapılmış ziynet eşyalarının ihracatı önemli ölçüde arttı.

Çarşamba 17 Şubat 2021 02:20
FAİZE Mİ KARŞIYIZ, ORANA MI?

Türkiye Faizsiz Finansal Okuryazarlık Araştırma Raporu yayımlandı.

Salı 13 Ekim 2020 02:15
HAYAT BEKLEYEN KULE

İnşaatı tamamlandığından bu yana geçen 12 yıldır "yalnızlığın kulesi" oldu. Büyükçekmece'deki 55 milyon dolarlık atıl Endem TV Kulesine imzasını atan Endem İnşaat'ın sahibi Osman Naci Endem kulenin yeni Çamlıca Kulesi ile fonksiyon açısından bir bütün olarak düşünülmesi gerektiğini söylüyor.

Salı 13 Ekim 2020 00:05
İŞ BAŞVURUSUNDA FARK EDİLMENİN YOLU: VİDEOLU ÖZGEÇMİŞ

İş arıyorsanız ve başvurmayı düşündüğünüz sektörde yüzlerce, belki de binlerce adayın arasında nasıl fark edilebileceğinizi bilmiyorsanız işte size yıldız gibi parlayabileceğiniz bir fırsat: Görüntülü CV, bir diğer deyişle Videolu Özgeçmiş.

Cuma 31 Ocak 2020 03:00
KALKINMADA MARDİN MODELİ

Türkiye'de ''Mardin – Münih hattı'' deyimiyle göçün simgesi olan Mardin, 1.2 milyarlık yatırım ile Güney Doğu Anadolu'da tersine göçün adresi oldu.

Pazartesi 07 Ekim 2019 02:20
"EN ÖNEMLİ SORUN GÜVEN KAYBI"

"Her aile şirketini üzen, sıkan temel konu kişiler arasındaki güvenin kaybolmasıdır. Nitekim örneğin işin içindeki kardeşlerin birbirlerine güvenleri kaybolmuşsa ortak her şeyi olumsuz görebiliyorlar. Aile ve ilişkilere, bardağın boş tarafına odaklanmaktan iş üretmeye zaman kalmıyor."

Salı 03 Eylül 2019 02:25