MECLİSTE BİR İLK YAŞANDI

TBMM'nin açılışında her yıl Cumhurbaşkanları açılış konuşmasını yapar. Türkiye'nin çeşitli konularda nerede durduğunu ve neler yaptığını hem Meclise, Meclis kanalıyla da halkımıza duyurur.

Salı 02 Ekim 2018 02:40
ŞARTLARA GÖRE BAŞARILI ABD, ALMANYA GEZİSİ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan günün şartlarına ve uluslararası gelişmeleri göz önüne alırsak Birleşmiş Milletler New York'a ve Almanya'ya iki önemli ve başarılı gezi yaptıktan sonra yurda döndü ve bugün TBMM'nin yeni yasama yılını bir konuşmayla açacak.

Pazartesi 01 Ekim 2018 02:50
TÜRKİYE-ALMANYA, YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Alman Başbakanı Angela Merkel dâhil yoğun Berlin temasları sonucu, Türkiye ile Almanya arasında epey soğuklaşan ilişkilerin yeniden rayına oturup daha sıcak bir havaya doğru yol aldığını söyleyebiliriz.

Cumartesi 29 Eylül 2018 02:45
VENEZUELA'DA DARBE YAPMAK DA NE DEMEK?

ABD Başkanı Donald Trump, dostumuz Latin Amerika ülkesi Venezuela'da darbe istemiş tam bir skandal…

Cuma 28 Eylül 2018 02:35
BU BARAJ DAHA NE KADAR SU TUTABİLİR Kİ?

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katıldıktan sonra bugün Almanya'ya resmi ziyaretine başlıyor.

Perşembe 27 Eylül 2018 02:40
MAZLUMLARIN ÜMİDİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda gördüğü sıcak kabul Türkiye'nin dünya mazlumlarının yanında duruşunun nasıl uluslararası platformda kabul gördüğünü gösteriyor.

Çarşamba 26 Eylül 2018 02:50
MAZLUM DOSTU BARIŞÇI TÜRKİYE

Türkiye, Arakan'da da, Afrika'nın birçok yerinde de ve nihayet yanı başımızda Suriye'de defalarca mazlumun yanında yer alarak, ona kol kanat gererek lafla değil hareketleriyle özverisini ve samimiyetini ispat etmiş bir ülke.

Salı 25 Eylül 2018 02:40
BERBEROĞLU OLAYI NETİCEYE BAĞLANDI MI?

Eski bir gazeteci dostun hapisten çıkması, ailesine kavuşması tabii ki insani açıdan bizleri sevindirir. Bu olay aynı zamanda Batı'da sürekli bir "Berberoğlu'nu serbest bırakın" baskısını da yönetimin üzerinden alır.

Cumartesi 22 Eylül 2018 08:50