ERDOĞAN ATATÜRK'ÜN TÜRKİYE'SİNİ İNŞA EDİYOR

Atatürk hayatta olsaydı da milletinin nasıl demokrasiye sahip çıktığını, 15 Temmuz'da nasıl silahsız milletin silahlı darbecileri durdurduğunu, milletinin nasıl bir destan yazdığını görseydi.

Cuma 11 Kasım 2016 00:00
TRUMP ZAFERİ TÜRKİYE İÇİN BİR FIRSAT OLABİLİR

Ne oldu da Amerikan halkı Donald Trump dedi? Bunun cevabını 2002 Türkiye genel seçimlerinde aramak lazım.

Perşembe 10 Kasım 2016 00:00
FETÖ PAKİSTAN'DA HALA CANLI VE ETKİN…

Yani bizim cebimizden çıkan paralarla ağırlanan Pakistanlılar şimdi "Gülenci." Bunların bazıları Pakistan'da devletin hassas yerlerinde. Bazı gazeteciler ise tam Gülen kalemşörleri.

Çarşamba 09 Kasım 2016 00:00
AVRUPA KARTI HDP'NİN SONUNU GETİRECEK

Yani Türkiye'de bulamadıklarını dışarıda bulacaklar…

Salı 08 Kasım 2016 00:00
TÜRKİYE NE ZAMAN AB'YE YAKIN OLDU Kİ?

Sanki AB, Türkiye'ye her verdiği sözü tutmuş da, Türkiye oyunbozanlık yapıyormuş gibi bir hava içindeler.

Pazartesi 07 Kasım 2016 00:00
YA SANDIKLA GELEN SİLAHA SARILIRSA?

Almanya ise HDP'ye arka çıkıp maslahatgüzarımızı çağırıp fırçalamaya kalktı. AB büyükelçileri alelacele toplanıp HDP'ye destek vermeye kalkıyorlar… İşte Avrupalıların "terörle mücadele" anlayışı… Galiba onların da kafası Kemal Bey kadar karışık… Öyle değilse "Türkiye'yi bölmek" gibi pis bir art niyet aramak lazım…

Cumartesi 05 Kasım 2016 02:00
AVRUPA BİRLİĞİ EKTİĞİNİ BİÇİYOR…

Suriyeliler savaştan ve katliamlardan kaçıyorlar ama peki Kuzey Afrika üzerinden akın akın Avrupa'ya geçmeye çalışan insanlar ne istiyor? Onlarda yüz yıllarca Avrupalıların Afrika'da sömürdükleri insanların torunları. Avrupalılara "Siz bizi zamanında sömürdünüz şimdi bizden aldıklarınıza ortak olmak için sizin ülkelerinize geliyoruz" diyorlar. Avrupa ektiğini biçiyor…

Cuma 04 Kasım 2016 02:00
DARBE YİYEN MİLLET İDAM İSTİYOR, AB SOPA GÖSTERİYOR

​Kanlı darbe girişiminden sonra "idam isteriz" sesleri Türkiye'deki meydanlarda artan bir şiddette yankılanmaya başladı. Esasında kadına şiddet olayları ve çocuk cinayetleri arttıkça toplumda bu suçu işleyenlerin idam edilmesi için yasa değişikliği konusunda siyaset üzerinde artan bir baskı vardı.

Perşembe 03 Kasım 2016 02:00