HİKAYESİ ZENGİN OLAN ŞEHİR

İçinde türbesi, hafızasında türküsü, dinlenilecek hikâyesi olan Anadolu şehirlerinin hepsine hasretliğim vardır.

Pazartesi 01 Nisan 2019 02:20
SEZAİ KARAKOÇ OYLARI BÖLER Mİ?

Üstat Sezai Karakoç'un kurucusu ve Genel Başkanı olduğu Yüce Diriliş Partisi adına İstanbul'dan Bağımsız aday olan Sn. Lütfü Yılmaz ve değerli arkadaşları, geçtiğimiz gün Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi'nde misafirimiz oldu.

Cuma 22 Mart 2019 02:20
İSTANBUL ÖYKÜ FESTİVALİ

İstanbul, edebiyatın bütün türlerine misafir olmuş bir şehirdir. Hatta öyle bir uzun misafirlik ki neredeyse edebiyatın ev sahibi sayılacak kadar şiirle, romanla ve öyküyle bütünleşmiştir.

Cuma 15 Mart 2019 02:15
İSTANBUL'DA KİTAPLI GÜNLER

Cumhurbaşkanlığının himayelerinde gerçekleştirilen, "4. Uluslararası Türkiye Arapça Kitap ve Kültür Günleri" sayesinde, gönül coğrafyamızın dört bir yanından gelen, ilim adamı, akademisyen, yazar, yayıncıya kültür ve medeniyet başkenti İstanbul'umuz, bir kez daha tarihî misyonuna uygun bir ev sahipliği yaptı.

Pazar 10 Mart 2019 02:30
BALCI'NIN GÜZEL VEDASI

Ani kayıplar insan üzerinde derin tesirler bırakıyor. Hele ruhunu teslim eden kişi gençse kendinizi toparlanmanız zaman alıyor.

Salı 15 Ocak 2019 02:15
CHP'NİN KÜLTÜR HİZMETİ!

Türkiye'de inanç ve kültürün gördüğü baskı açısından CHP, sabıkası en kabarık parti. CHP Milletvekili Özgür Ceylan'ın Cahit Zarifoğlu'nun kitabı üzerinden yürüttüğü kampanya, partinin düşünceye yönelik baskıcı yüzünü bir kez daha ortaya koydu.

Cuma 04 Ocak 2019 02:25
MİLLETİN KAHRAMANI: MEHMET AKİF

Hayattayken ve gücü elinde bulundururken biraz baskıyla biraz korkuyla kendisi etrafında sahte saygılar uyandıran sayısız hükümdarın yerinde yeller esmiş isimleri zaman içinde silinip gitmiştir. Geçmişten bugüne baktığımızda milletinin gönlüne giren adamların ise ne kadar asil bir makamda ölümsüzleştiğini açık bir şekilde görürüz.

Perşembe 27 Aralık 2018 02:25
NECİP FAZIL ÖDÜLLERİ'NDEN İZLENİMLER

Cumhurbaşkanımızın himayelerinde geleneksel hale gelen ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Necip Fazıl Ödülleri Töreni iyi çalışılmış bir organizasyonla çok başarılı geçti.

Pazartesi 24 Aralık 2018 02:20