Vakıf Katılım web
TRT EN DOĞRU ÇÖZÜM OLACAK

UEFA tarafından organize edilen uluslararası turnuvaların (Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi) önümüzdeki üç yıl yayıncısı olmak için yerli ve milli yayın kuruluşumuz, kamu yayıncımız TRT'nin parayı bastırıp ihaleyi alması haberi bomba gibi düştü piyasaya. Hangi takımın taraftarı olursak olalım bizim nesil için; TRT ekranlarından maç izlemenin hem de uluslararası turnuvaları takip etmenin keyfi paha biçilemez.

Salı 30 Ocak 2024 03:00
SPONSORUN EN İYİSİ

TFF'nin, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlardan çok önce taa geçen Haziran ayında yaptığı bazı sponsorluk anlaşmalarının, içinden geçmekte olduğumuz hassas günlerde yeniden gündeme getirilmesi üzerine sosyal medyada bir tartışmadır gidiyor.

Salı 23 Ocak 2024 03:00
KENAN'I VERİP BONUCCİ'Yİ ALMAK

Türk futbolunun en kronik ve çözülmesi mevcut şartlar altında mümkün olmayan en büyük problemi nedir diye sorsalar işte yukarıdaki başlık bu zor sorunun cevabıdır aslında.

Salı 16 Ocak 2024 00:00
FUTBOLUMUZUN EKSİĞİ

Sakallı Celal'in dediği; "bu kadar cehalet ancak eğitimle mümkündür" tespitinden yola çıkarsak; Türk futbolunda son yıllarda yaşananların her memlekette görülebilen, kendiliğinden oluvermiş, insan hatalarından kaynaklanan, "masum" beşeri hatalar ve yanlışlıklar olduğunu düşünenlerin sayısı günden güne azalıyor. Mefhum-u muhalifinden bakarsak da bunların hayatın olağan akışı dışında yaşanan "şey"ler olduğunu düşünen hayli büyük bir kitle var.

Çarşamba 10 Ocak 2024 15:20
ATİNALI TİMON

Salı 02 Ocak 2024 00:00
KİBİRLİ İNGİLİZLER

Türk milletinin şaşmaz irfanı burada da kendini göstermiş oluyor ve bu hükümler bizi asla yanıltmıyor.

Salı 26 Aralık 2023 02:20
​ŞİDDET BİR İLETİŞİM BİÇİMİ OLABİLİR Mİ?

Fertler ve toplumlar için şiddet asla bir iletişim formu, biçimi, şekli olamaz diye genel kabul görmüş hükmü yazının girişinde belirtelim öncelikle.

Salı 19 Aralık 2023 02:20
BU İŞ TRT'YE YAKIŞIR

Biliyorsunuz bizim mevcut naklen yayın havuzunun ihale süresi bu sezon sonunda tamamlanıyor.

Salı 12 Aralık 2023 02:20