​KENTİMİN MODERATÖRÜYÜM

İmamoğlu: Bu kadar büyümüş kentlerde, bu kadar iyi yetişmiş insanın olduğu yerlerde tek bir kişinin, yani belediye başkanının, tek başına kenti yönetmesi hiç akıllıca olmaz. Ben bu kentin tek bileni değil, kentimin moderatörüyüm.

Perşembe 14 Aralık 2017 02:15
KUDÜS İSLAM DÜNYASININ KIRMIZI ÇİZGİSİDİR

​Bir asra yakındır işgal altında ve her türlü hukuksuzluğa sahne olan İslam dünyasının ilk kıblesi Kudüs'ün, Siyonist idare ve yardakçıları tarafından başkent ilan edilmesini asla kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Uluslararası hukuka tamamen aykırı olarak alınan bu kararın, telafisi imkânsız sonuçlar doğuracağı açıktır. 1900'lü yılların başından bu yana giderek katmerleşen bu işgal hareketi, sadece Ortadoğu'yu değil, tüm dünya barışını tehdit etmekte iken, atılan bu son adım açıkça ateşle oynamaktır.

Cumartesi 09 Aralık 2017 02:15
​ORTADOĞU'YA AÇILAN STRATEJİK KAPIYIZ

Güder: 6500 üyesi olan, her ay 1600 öğrenciye burs veren bir derneğiz. Biz gençlerimize çok önem veriyoruz. Onların eğitimleri için burs sağlarken bununla birlikte Hatay'ın ekonomik, stratejik, lojistik konumu dolayısıyla yerli otomobilin Hatay'da üretilmesi için, başta Hatay Valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, rektörlerimiz, oda başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, sanayicilerimiz kısacası Hatay'ın tüm dinamikleri ile bir seferberlik başlatmalıyız. Hatay'dan Ortadoğu'ya bir 
kapı açılmak isteniyor, biz burada halkı istihdam ederek ekonomik açıdan güçlendirmeliyiz.

Salı 28 Kasım 2017 02:15
​GÜNDEMİ SARSMAK

Geçtiğimiz hafta yaptığımız bir haber gündemi bir hayli sarstı: CHP'li Büyükçekmece belediyesinin kamuoyunda Albatros Parkı olarak bilinen alanı bölge halkının itirazına rağmen imara açması ile ilgili olarak Belediye Başkanı Hasan Akgün ve encümen üyelerine soruşturma açılmasına izin verildi.

Pazartesi 27 Kasım 2017 02:20
​EN AZ KAYYUM ATANAN BELEDİYELER KADAR DESTEKLENMELİLER

Tunceli Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat...

Salı 21 Kasım 2017 02:15
​AMERİKA'NIN BAŞKA AÇIDAN BAKMASINI SAĞLADIK

Amerika'da sivil toplum örgütleri ile görüştük. En önemli görüşmemiz Amerika Ticaret Bakanlığı ile oldu. Onlara Türkiye ile yaşadıkları vize sorunun neler doğuracağını anlattık. Ayrıca ticari ilişkilerinin olduğu diğer ülkelerin kafalarında, "NATO ve stratejik ortağı Türkiye ile ABD böyle bir vize sorunu yaşayabiliyorsa, bizlerle daha büyük sorunlar çıkabilir" sorusunun oluşabileceğini belirttik. Ve de ABD'nin marka değerinin ciddi zarar görebileceğini vurguladık. Konuya bu açıdan bakmalarını sağladık.

Pazartesi 20 Kasım 2017 02:15
​MODA VE HAZIR GİYİM FEDERASYONU BAŞKANI HÜSEYİN ÖZTÜRK: TEKSTİL BAKANLIĞI KURULMALI

Öztürk: Tekstilin ihracata katkısı çok büyük. Tarımın ihracata katkısı ile tekstil ve hazır giyimin ihracata katkısını değerlendirdiğimizde neden bir tekstil bakanlığı Türkiye'de yok diyorum. Kesinlikle olması gerekiyor.

Cuma 17 Kasım 2017 02:10
​HAYALLER LOS ANGELES, ACI GERÇEKLER BURASI

Geleceğin kentleri yada kentlerin geleceğini düşünürsek, artık şehirler birbiriyle yarışıyor.

Pazartesi 13 Kasım 2017 02:15