ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN: "ANNELERE ENGELSİZ YAŞAMI TATTIRACAĞIZ"

​Hilmi Türkmen: Üsküdar'ın dört bir tarafına modern yaşam merkezleri yapıyoruz. Gençlerimize, kadınlarımıza, engellilerimize ve yaşlılarımıza sunduğumuz yeni imkânlarla Üsküdarlı olmanın ayrıcalığını yaşatıyoruz. Projelerimiz arasında en çok önemsediğim Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hayata geçirdik. İşte bu merkezde engelli çocukların annesi babası olacağız.

Salı 01 Ağustos 2017 00:00
EYÜP BELEDİYE BAŞKANI REMZİ AYDIN: ​2023 VİZYONU İLE HAZIRIZ

Aydın: Eyüp belediyesi dediğinizde maneviyatı hissettirecek aynı zamanda modern şehirciliği de yaşatacak, gençleri, kültürü, sporu öne çıkartacak sosyal desteği ihtiyacı olan insanlara destek vererek onları önemseyecek; bütün bunların üzerine birde huzurlu yaşamı sağlayacak 'huzur başkenti Eyüp'ü inşa edecek bir anlayışla çalışıyoruz. Eyüp 2023 vizyonuna hem alt yapı çalışmasıyla hem de eylem planlarımızla hazırız.

Cumartesi 29 Temmuz 2017 23:55
KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU BAŞDENETÇİSİ ŞEREF MALKOÇ: KAMU GÖREVLİLERİ GÖREVLERİNİ YAPMIYOR

​Kamu Denenetçiliği Kurumu (Ombudsmanlık) Başdenetçi Şeref Malkoç: Vatandaşın derdini çözerken İdare ile düşman olmuyoruz sağlıklı ilişkiler kuruyoruz. Dostane çözüm kararı alıyoruz. Vatandaş belediyeyi, üniversiteyi, bakanlığı şikayet ediyor. Biz arıyoruz vatandaşın böyle bir sorunu var biz bunu karara bağlayalım, siz çözüm getirin diyoruz. İdare bunu çözüyor. Türkiye'de mevzuat bakımından bir sorun yok. Sorun işleyişte.. Kamu'daki görevli ve ilgili arkadaşların bir kısmı kendilerine sorumluluk yüklenmesine rağmen görevlerini yapmıyorlar

Perşembe 27 Temmuz 2017 00:00
​''15 TEMMUZ GECESİ İKİ ŞEY ÇOK DUYGULANDIRDI BENİ''

15 Temmuz 2016 gecesi, Ankara ve İstanbul en büyük mücadelenin verildiği illerdi..

Pazartesi 17 Temmuz 2017 02:00
BEYOĞLU BELEDİYESİ VE İSTANBUL BOĞAZI BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI AHMET MİSBAH DEMİRCAN: DENİZLERİM

Başkan Demircan, "İstanbul'un boğazını, Haliç'ini, Marmara'sını, Karadeniz'ini sevdirmeye yönelik aktivitelere bu sene birlik olarak girmeye karar verdik. İlk defa bu kadar büyük bir deniz organizasyonu gerçekleştik.. Hedefimiz gençliğe su sporlarını ve denizi sevdirmek." dedi.

Perşembe 06 Temmuz 2017 02:00
TÜRK KALP VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANI KENAN GÜVEN: İYİ KALPLİ OLALIM

Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Güven " Kalp hastalıklarında ölüm oranı, kanser hastalarından daha fazla. İnsanlar kanseri daha çok zannedebilir ama biz bunu söyleyince şaşırıyorlar. Kalp hastalığı kontrol edilebilir bir hastalık. Kalbinizi kontrol ettirdiğinizde, hem yaşamınız daha kaliteli oluyor hem de kalbinizi kontrol altında tutmuş oluyorsunuz. Dikkat ederseniz yaşamınızı daha uzun ve sağlıklı sürdürebilirsiniz. Biz bunu halka anlatmaya çalışıyoruz. Kalp hastalığı teşhis ve tedavi edilebilir." dedi.

Cumartesi 01 Temmuz 2017 03:00
MERSİN BELEDİYE BAŞKANI BURHANETTİN KOCAMAZ: TARIMI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Mersin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan bir kentte bulunuyorsak ve bereket peygamberi Danyal Peygambere komşuluk ediyorsak, bu toprakların bereketli olması kadar doğal bir şey olmaz. Dağıyla ovasıyla, taş ekseniz taşın biteceği, insanlık tarihiyle yaşıt bir bölgede yaşıyoruz. Tarımla ilgili her konuda bizim insanımız maharetli ve çalışkan. Üretme konusunda hiçbir problem yok. Son yıllara kadar teknoloji, bilgi ve bilinç konusunda yeterli düzeyde değildi ancak özellikle son yıllarda modern sistemlerin hayata geçmesiyle bölgemizdeki ürün kalitesi her geçen gün biraz daha artmakta, insanlarımız daha sağlıklı ürünlere kavuşma imkanı bulmaktadır. Mersin Belediyesi olarak tarımı çok önemsiyoruz. Türkiye'nin ilk tarımsal hizmetler daire başkanlığını kurduk. Biz göreve geldiğimizden bu tarafa çok büyük katkı yaptık." dedi.

Salı 27 Haziran 2017 03:00
​ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI AHMET POYRAZ: MODEL ALINAN KENT OLDUK

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Modern Çekmeköy, Model Çekmeköy" sloganı ile çıktığımız yolda bugün model alınan bir kent ortaya çıkarabildiysek, yönetime vatandaşı ortak etmemiz ve onlardan aldığımız destek sayesinde oldu. Çekmeköy adı değer kazandı. İlçenin marka değeri yükseldi. Birbiri ardına hizmete açılan yatırımlar ve dev projelerle Çekmeköylü'nün yüzü gülüyor'' dedi.

Çarşamba 21 Haziran 2017 03:00