TÜRKİYE TOHUMCULAR BİRLİĞİ (TÜRKTOB) BAŞKANI KAMİL YILMAZ: MİLLİ TOHUMUN İZİNDEYİZ

'Bugün Türkiye, dünyanın 70 ülkesiyle tohumculuk konusunda bilgisini, tecrübesini, AR-GE'sini ve ürünlerini paylaşmakta, ihracat gerçekleştirmekte ve 355 milyon dolarlık tohum ticaretine imza atmaktadır.' diyen Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yılmaz; 'Fidan ve süs bitkilerini de dahil ettiğimizde 556 milyon dolarlık dış ticaret hacmi ortaya çıkmaktadır. Türkiye, dünya tohumculuğu içinde ticaret hacmi açısından 11.sırayı alırken, ülkemizin gen kaynaklarının ve yerel çeşitlerinin toplanması, korunması için ''Tohumun İzinde'' sosyal sorumluluk projesini yapıyoruz.''dedi.

Pazar 14 Mayıs 2017 03:00
​GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI FARUK ÇELİK: AVRUPA'NIN EN BÜYÜK TARIMSAL HASILASINA SAHİBİZ

Toprak varlığının ve tarımsal kaynakların korunması, bizim öncelikli amaçlarımız arasında yer alıyor. Bu konudaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Pazar 14 Mayıs 2017 00:00
KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAK

Edirne, Rize, Karabük, Sarıyer, Aladağ, Beylikdüzü, Esenyurt, Altıeylül, Kahramankazan, Bismil, Muş.. Saymakla bitmez ama en azından bu belediye başkanları ile yaptığım röportajlarda konuştuğumuz bir çok konuyu sizlere aktardım.

Pazartesi 08 Mayıs 2017 12:05
İLİM YAYMA CEMİYETİ GENEL BAŞKANI YUSUF TÜLÜN: 'SİZİN NE İSTEDİĞİNİZ ÖNEMLİ'

Ülkemizin dört bir yanından hayırsever insanların bir araya gelerek, aralarında tesis ettikleri gönül birliğiyle ülkemizin kültürel mirasını korumaya ve geliştirmeye yönelik hizmetler yapmak için İlim Yayma Cemiyeti kurulmuş. Kurulduğu günden itibaren, hiçbir ayırım yapmaksızın insanın hizmetinde olmuş.

Cumartesi 06 Mayıs 2017 03:00
​DÜNYADA İNANILACAK EN GÜZEL ŞEYE KENDİME İNANIYORUM

Altımızda Karadeniz'in çarşaf gibi masmavi renkli denizi...

Pazartesi 01 Mayıs 2017 03:00
​AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYATİ YAZICI: YENİ ANAYASA 2023 HEDEFLERİMİZE TAŞIYACAK

Kılıçdaroğlu'nun "kontrollü darbe" açıklamasına, "Bu söylemler ana muhalefet partisi genel başkanına yakışmıyor. Bu tür bir düşünce akla ziyandır. Ayıp ediyor diyeceğim yetmez, düpedüz saçmalık.'' diyen AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, " Şimdiki anayasa darbe anayasasıdır, milletin seçim görevi verdiği meclisi kapamak, meclisi feshetmek hükümeti devre dışı bırakmak bunun tanımı bence siyasi eşkıyalıktır'' dedi.

Cuma 14 Nisan 2017 15:20