Vakıf Katılım web

YENİ DÖNEM DİJİTAL YAYINCILIK

Berk MÜHÜRDAROĞLU
Tüm Yazıları
Yerli dijital platform haberi de Gain TV'den geldi. Gain Medya, Türk dijital film ve dizi izleme platformu olarak önceki gün yayın hayatına başladı.

Yerli dijital platform haberi de Gain TV'den geldi. Gain Medya, Türk dijital film ve dizi izleme platformu olarak önceki gün yayın hayatına başladı. Yalnızca Gain TV mobil uygulaması üzerinden hizmet verecek olan dijital platform, birçok orijinal film, dizi ve belgesel yapımlarına ev sahipliği yapacak. Gain Medya, Türkiye'ye yeni ve farklı bir soluk getirecek dijital dizi ve film platformudur. Yerli yapımlara yer veren Gain, orijinal, kaliteli ve vizyonlu yapıtlarıyla seyircilere hizmet verecek. Televizyonda ve sinemada görmek istediğiniz gerçek ve kaliteli içeriklere, istenilen sürelerde Gain TV aracılığıyla ulaşılabilecek. Gain Medya, izleyicilerine özgün, kaliteli, bağımsız ve eşitlikçi yapımlar sunuyor. Eğlenceli, anlamlı, komik, dramatik dilediğiniz türde kaliteli yapım Gain'de yer alacak. Gain Medya, kişiye özel yayın akışı sunan bir dijital platformdur ye ve kısa videoları ile hizmet verecek yeni nesil internet televizyonu olarak Ocakta birçok projeyi sunmaya başlayacak. Gain üyelik ücreti ne kadar sorusu çok sık soruluyor. Gain üyelik işlemleri için öncelikle mobil cihazınıza Gain Medya uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Daha sonra Gain ücretsiz üyelik işlemini sizden istenilen e-mail, isim, şifre gibi bilgileri doldurduktan sonra ücretsiz üye olabilirsiniz. Gain üyelik ücretsizdir. İos ve Android işlemeli tüm cihazlardan izlenebilinir. Gain Tv sahibi ve kurucusu  başarılı projelere imza atmış iş insanı Gözde Akpınar. 

GAİN'DE NELER VAR?

10 BİN ADIM

Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın'ın baş rollerini paylaştığı Gain dizisi "10 Bin Adım", 

ELE GÜNE KARŞI

Gain Ele Güne Karşı, Türkiye'nin en sevilen müzik gruplarından olan MFÖ'yü anlatacak olan bir belgeseldir. 

VEDAT MİLOR İLE EN İYİSİ

GAİN TV'nin en merak edilen içeriklerinden biri de ünlü Gurme ve yazar Vedat Milor'un Gastronomi belgeseli. 

TERAPİST

“Geçmiş, asla geçmemiş ve geçmeyecek olandır. Ben bunu anladığımda her şey geçmişti” sloganıyla tanıtımı yapılan Terapist, ünlü oyuncuların içinde bulunduğu bir yapım. 

İSTANBUL HESABI

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla İstanbul Hesabı. 

OYUNLAR HOLDİNG

Can Bonomo, Can Temiz ve Can Sungur'un yer aldığı Oyunlar Holding de Gain'de yerini alacak.

*

DÜNYANIN EN FARKLI SESİ

Yaptıkları hit parçalarla diğer K-pop gruplarından sıyrılan ve dünya çapında erişilmesi güç bir üne kavuşan BTS, üyelerinin tarzı ve dikkat çeken özellikleriyle de göze çarpıyor. Özellikle Jungkook etkileyici sesiyle diğer yıldızlardan farklılaşıyor. Independent'in haberine göre, genç şarkıcının hayatındaki en önemli aşamalardan biri ses eğitimi alması, onu nasıl kullanacağını öğrenmesi ve sesinin gücünü fark etmesinde yatıyor. Jungkook sesi üzerine çalıştıkça kendi tarzını geliştirdi ve sesinin sınırlarını keşfetti. Güney Kore'nin en tanınmış ses eğitmenlerinden biri olan Kim Jehoon, YouTube kanalından yayımladığı videoda Jungkook'un sesini ve tekniğini inceleyerek şarkıcının neden farklı olduğuna açıklık getirmeye çalışmıştı. Şarkıcının hayli tiz seslerle yüksek perdeden söylediği şarkıları da inceleyen Kim Jehoon, Jungkook'un özellikle nefes kontrolünün muazzam olduğunu, harika bir nefes alma becerisine sahip olduğunu ve bunu kelimelerin doğru biçimde ifade edilmesiyle birleştirerek benzersiz performanslar ortaya koyduğunu belirtmişti. Kim Jehoon, Jungkook'un sesinin yüksek ve alçak tonları farklı biçimlerde çıkarabilecek kapasitede olduğunu söylemişti. Ses eğitmenine göre Jungkook söylediği tüm şarkıların ritimlerini nasıl belirleyeceğini çok iyi biliyor ve son derece gelişkin bir müzik kulağına sahip. Jehoon, şarkıcının hayli yetenekli olduğunu söyleyerek videosunu sonlandırmıştı. Bu yıl BTS hayranlarının ötesinde de bir kitleye ulaşan Jungkook'un, Google'da ismi en çok aratılan K-pop sanatçısı olduğu açıklanmıştı. Bu da sanatçının ciddi bir kesim tarafından merak edildiğine işaret ediyor.

GÜNÜN SÖZ:

KUVVET KAYNAĞIM TÜRK DÜNYASI'DIR

PROF. DR. AZİZ SANCAR