ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Zafer Bayramımızın 98. Yıl dönümü hepimize kutlu olsun.

Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli ve en değerli zaferlerindendir. Zafer Bayramımızın 98. Yıl dönümü hepimize kutlu olsun.

Yaz mevsiminin, vazgeçilmez en uğrak bölgelerinden olan Bodrum’a uğramadan yazı bitirmek olmazdı. Pandemi sebebi ile tatil alanlarımız kısıtlı olsa da ben Bodrum’da her daim Gölköy sahil şeridini tercih ediyorum. Sakin ve huzurlu bir tatil planı yapanlardansanız kesinlikle bu sene tanıştığımız Gölköy Suites Hotel’de birkaç gün geçirmenizi tavsiye ediyorum. Bir otel işletmesinden çok ailenizin yanında gibi hissediyorsunuz. Otel hem ailenizle hem de evcil hayvanınızla tatil yapmak için en uygun koşullarda dizayn edilmiş. Bu dönemde hayvan sever otel bulmak biliyorsunuz ki gerçekten güç. Kendi iskelesinde pandemi kurallarına uygun, temiz bir şekilde denizin tadını çıkarabiliyorsunuz. Otelde wifi bağlantısı yapabilmeniz için Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu ve öldüğü tarihi bilmeniz gerekiyor. Ayrıca otel işletmecisi Oksal Eltaş Bey’in fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğunu da vurgulamadan yapamayacağım. Misafirperverliğiniz için bütün Gölköy Suites Hotel personeline teşekkür ederim.

Hemen karşı kıyıya Erkan Kara’nın bu sezon işletmeciliğini üstlendiği Ganj Türkbükü’ne geçiyorum. Eğlence sektörünün aranan isimlerinden DJ Oğuz Saral ve DJ Serhan Sabanların performansı ile keyifli bir gün geçirdiğim Ganj Türkbükü’de sosyal mesafe kurallarına uygun olarak misafirlerini ağırlıyor. Sezon başından beri konuştuğumuz dudak uçuklatan Türkbükü fiyatlarına göre Ganj daha uygun fiyatlı ve keyifli vakit geçireceğiniz bir plaj işletmesi. Birçok ünlünün uğrak yeri olan Ganj Türkbükü’ne de mutlaka uğramanızı tavsiye ediyorum.

Bodrum dendiğinde olmazsa olmazım, Bodrum Marina Yacht Clup ve Mandalin Sound’ta ki canlı performanslar. İki kulüp de pandemi kurallarına uygun olarak misafirlerini ağırlıyor. Eğer rezervasyonunuz yoksa erkenden gidip yer kapmanız gerekiyor çünkü kurallar gereği belli bir sayı üstüne kesinlikle müşteri alınamıyor. Bu sene kısıtlı zamanımdan ötürü İskender Paydaş ve Orkestrası ile Yol Project’in performanslarına katılabildim. Her ikisi de gerçekten Bodrum’da canlı dinlemeyi hak eden ve tatilinize ayrı güzellik katan gruplar.

Son olarak Tekilacılar Sokağı ve Bitez koyunun en güzel, en sakin plajlarından olan Beyaz Beach’in vaz geçilmez isimlerinden olan DJ Selami Ermiş’i dinlemeden tatil bitti demeyin. Bir yandan huzur veren ama diğer yandan da eğlendiren bir çalma listesine sahip olan DJ Selami Ermiş ile tatilimi sonlandırıyorum. Yiyip içtiklerim benim, gezip gördüklerim sizin olsun. Hala bir tatil planı yapmadıysanız Eylül Ayı Bodrum’un en sessiz ve sakin olduğu dönem mutlaka birkaç günde olsa vakit ayırabilmenizi dilerim.

Sevgi ve müzikle kalın